Gir 20% av omsetningen til TV-aksjonen

Gleder seg til årets tv-aksjon. Foto: Bjørn Isaksen

Kjøper du noe hos ASVO-torget på lørdag, støtter du også en god sak.

I forbindelse med årets TV-aksjon hvor midlene i år går til Kirkens Bymisjon og deres innsats for et varmere og mer inkluderende samfunn, har ASVO-Kongsberg bestemt seg for å gi 20% av omsetningen fra lørdagens salg til bymisjonen.

– Vi ønsker å støtte årets TV-aksjon fordi vi oppfordrer folk til å ta samfunnsansvar og bry seg ved å bruke ASVO sine tjenester, ved for eksempel å handle på ASVO-Torget. Nå er det vår tur til å ta samfunnsansvar – og bry oss, fordi vi kan! forteller Liv Nørdsti, arbeidslederen for ASVO-torget engasjert til 3600.no.

ASVO-torget er en spennende bruktbutikk på Nytorget hvor du kan kjøpe alt fra klær, møbler, retroartikler, pyntegjenstander, barneleker, smånips, treningsutstyr, sykler og produkter laget ved ASVO-Kongsberg.

For både ansatte og deltakerne hos ASVO representerer årets TV-aksjonen et tiltak som ligger deres hjerte nært.

– Vi på ASVO-torget ser daglig brukere av Kirkens Bymisjon, mange av de er våre kunder, og nå kan ASVO gi noe tilbake, og samtidig vise at vi er en bedrift som bryr seg. Dette håper vi kan være omdømmebyggende, og vi håper så mange som mulig tar turen denne lørdagen, avslutter Liv.

ASVO-torget har åpent fra klokken 10 til 15 på lørdag.

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg