Det er mang en verden som inntar Krona Kino denne helgen.

Se hele kinoprogrammet her. 

Ant-Man and The Wasp

Premiere 4. juli. Action / Fantasy / Superheltfilm 1 t. 58 min. 12 år

Fra Marvel Cinematic Universe kommer «Ant Man and The Wasp», et nytt kapittel med helter som har den forbløffende evnen til å krympe.

I etterkant av «Captain America: Civil War» sliter Scott Lang med konsekvensene av sine valg som både superhelt og far. Mens han strever for å balansere familielivet med sitt ansvar som Ant-Man, konfronteres han av Hope van Dyne og Dr. Hank Pym med et nytt viktig oppdrag. Scott må nok en gang ta på seg drakten og lære seg å kjempe sammen med Wasp for å avdekke hemmeligheter fra fortiden.

Kjøp billetter til Ant-Man and The Wasp her. 

Se traileren her:

Sicario 2: Soldado

Norgespremiere: 06.07.2018 15 år 2 t. 2 min

Narkotikakrigen i Mexicos grenseområder får en ny dimensjon

I Sicario 2: Soldado har narkotikakrigen på grensen mellom USA og Mexico eskalert. Kartellene har begynt å smugle terrorister over grensen til USA, noe som har ført til at de nå kategoriseres som terror-organisasjoner som skal bekjempes deretter. Derfor slår den føderale agenten Matt Graver (Josh Brolin) seg på ny sammen med den gåtefulle Alejandro (Benicio Del Toro). Sammen starter de en ny front i en ny type krig, dypt inne i Mexicos hensynsløse underverden.

Kjøp billetter til Sicario 2: Soldado her. 

Se traileren her:

Midnight sun

Norgespremiere: 06.07.2018 Tillatt for alle 1 t. 31 min. Drama / Romantikk

Katie Price (Bella Thorne) blir i ung alder diagnostiert med en uhelbredelig, genetisk sykdom kalt Xeroderma Pigmentosum (XP), som karakteriseres av en ekstrem følsomhet for ultrafiolett lys. Katie blir derfor tvunget til å leve livet sitt i isolasjon for å unngå sollys, fordi eksponering for det kan være dødelig.

Foruten hennes far Jack (Rob Riggle) og hennes eneste venn Morgan (Quinn Shepard), har Katie ingen annen tilgang til verden utenfor på dagtid. Hun tilbringer dagene alene med å skrive sanger og spille gitar, og å se ut av vinduet, lengtende etter å være en del av den hverdagen som de fleste mennesker tar for gitt. Gjennom det sotede vinduet har hun også fått øynene opp for Charlie Reed (Patrick Schwarzenegger), uten at han har lagt merke til det.

Kjøp billetter til Midnight Sun her. 

Se traileren her:

Hotell Transylvania 3

Førpremiere: 08.07.2018 6 år 1 t. 37 min. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm / Komedie

Gled deg til tidenes monsterferie!

Monstrene fra Hotell Transylvania er tilbake, og denne gangen står de overfor noe skumlere enn all verdens spøkelser, vampyrer og varulver: Familieferie.

Drac trenger en ferie fra den stressende hotelldriften, og Mavis og Johnny bestemmer seg for å ta med hele monstergjengen på et stort cruise i Bermudatriangelet. Monstervolleyball, eksotiske reisemål og mye annen more venter. Underveis faller Drac for skipets mystiske kaptein, Ericka. Men det monstrene ikke vet er at Ericka er barnebarnet til Drac største fiende, Van Helsing. Det er opp til monstervennene å stoppe de skumle planene hennes i tide. Bli med på sommerens store familieeventyr i Hotell Transylvania 3.

Kjøp billetter til Hotell Transylvania 3 her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg