Win-Win for Star Wars-fansen

Stoppet rulleteksten og delte ut premier. Fra venstre: Kinosjef Even Thunes Jensen (i Darth Vader-kostyme), Marcus Ulleberg (18) og Julian Svendsen (17). Foto: Anniken Tangerud

To av de som kom på premieren av den siste Star Wars-filmen, The Last Jedi, fikk seg en hyggelig overraskelse!

13. desember, 2017, er kanskje årets lykkeligste dag for Star Wars-fansen. Det er nemlig dagen den åttende filmen i serien har premiere på Kino i Norge.

«Sannsynligvis den beste nye «Star Wars»-filmen vi kommer til å få», terningkast fem, skriver Aksel Kielland i Dagbladet.

«The Last Jedi» er stjernekrig på høyoktan og en følelsesmessig oppslukende familiesaga som faktisk klarer å løsrive seg fra fortiden», treningkast fem, skriver Dandeep Singh i VG.

«Kraften holder stand. Star Wars er fortsatt den viktigste av alle uviktige filmserier», Terningkast fem, forteller Erlend Loe i Aftenposten.

«Den mest fullendte (Star Wars) filmen hittil», terningkast fem, mener Nicolai Berg Hansson i FilmMagasinet.

…med andre ord: kritikerne er samstemte, dette er en fantastisk film.

Les også reaksjonene på The Force Awakens i Kongsberg i fjor her: – Den beste av de alle.

Fikk premier av en kostymekledd kinosjef

Fansen i Kongsberg er også enige. Superlativene sprudlet da den aller første visningen var over på Krona Kino i dag og for to heldige fans, ble dagen om enn enda mer fullendt.

I forkant av premieren kontaktet nemlig Marius Stefansen Skattebo oss i 3600.no og viet villig sin tid til å lage en stor Star Wars-quiz for premieren denne dagen.

Kinosjefen stilte med premier og mens filmen rullet sin gang og publikum ble tatt på en episk og svært så fantastisk og følelsesmessig reise, satt han og rettet.

Da det hele var over, kom han inn i salen i fullt Darth Vader-kostyme og delte ut premier til to heldige vinnere.

Marcus Ulleberg (18) vant tre måneders gratis kino og godteri og Julian Svendsen (17), med hele 17 av 20 mulige riktige, stakk av med et halvt års gratis kino (og godteri).

Begge var svært fornøyde over premiene – og ikke minst filmen….

… og for dere som ikke har sett den ennå: GLED DERE!

Kjøp billettene her. 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg