– Den perfekte familiebilen har aldri vært billigere!

 

Volvo XC70 har vært en kjempesuksess i Kongsberg. Nå kan du sikre deg en av de aller siste utgavene av denne kjøremaskinen – klar for levering hos bilSpiten.

– Den perfekte familiebilen har aldri vært billigere!

Tekst og foto:3600.no Sponset innhold

– Volvo Cross Country kom på markedet i 97/98, og etter at XC-modellene ble lansert har Kongsberg ligget helt i salgstoppen i Norge, sier Roar Lande, salgssjef Volvo hos bilSpiten.
– I 2006 ble Volvo XC90 Kongsbergs mest solgte bil, men alle XC-modellene har solgt svært bra.

 

Volvo bytter nå ut sine legendariske modeller og lanserer V90, V90 Cross Country og S90.
– De aller siste XC70-modellene ruller ut av fabrikken denne uka, og vi har fått tak i flere XC-70 «Limited Edition» – topp utstyrte – som vi kan selge eller lease ut til svært gunstige priser, sier Roar Lande.
– Faktisk har denne bilen aldri vært billigere.

lande4Salgssjefen hos bilSpiten legger ikke skjul på at han er svært begeistret for Volvo XC70.
– Det er en fantastisk bil som passer godt i Kongsberg, sier Lande.
– God plass, høy bakkeklaring, firehjulsdrift – rett og slett en praktisk bil med høyt utstyrsnivå og en nytelse og kjøre.

XC70 har hatt mange betegnelser: Den perfekte familiebilen, Norges-bilen, hyttebilen, kjøremaskinen og ikonet. Nå kan du skaffe deg en av de aller siste – bilSpiten har biler klare for levering.

Les mer om XC70 og tilbudet fra bilSpiten

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg