Allerede en knapp måned før premieren har Krona Kino solgt 100 billetter til det som spås å kanskje bli tidenes mest utradisjonelle konsertfilm i Norge.

Om du ikke har fått med deg traileren til Karpe Diem-filmen «Adjø Montebello», kan vi røpe at den simpelthen er ganske episk.

Kun fire dager på kino

Det er litt over to år siden Karpe Diem slapp albumet «Heisann Montebello». I desember 2017, runder Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid av prosjektet med en mildt sagt heidundranes kinofilm.

I «Adjø Montebello» blir vi tatt med på en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett, og det introduseres attpåtil helt ny musikk!

De tre utsolgte og historiske konsertene i Oslo Spektrum våren 2017 danner filmens utganspunkt, men her er det mange overraskende sidesprang.

– Det er ikke en dokumentar. Det er åpenbart ikke en spillefilm. Det er heller ikke en tradisjonell konsertfilm, har Chirag uttalt i et intervju med VG. 

Se et bildegalleri her (saken fortsetter under galleriet):

Allerede solgt 100 billetter.

Saken fortsetter under bildet. 
Blid kinosjef med Karpe Diem i Haugesund. Foto: Sigurd Moe Hetland

Og det er tydelig at fansen gleder seg. Kinosjef Even Thunes Jensen i Krona Kino, kan røpe at det allerede er solgt 100 billetter – til tross for at forestillingene ikke er før den 7.-10. desember.

– Jeg har sett klipp fra filmen og jeg er bombesikker på at det blir svært og tøft, avslører Even – som traff duoen under kinosjefens krabbelag i Haugesund.

Som du kanskje også la merke til vil filmen KUN vises i 4 dager. Så her er det om å gjøre å skaffe seg billett før det er for sent! 

Kjøp billetter her.

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg