Vinn nytt kjøkken fra POWER på Kongsberg!

Har du Kongsbergs styggeste kjøkken?

Henger kjøkkenskapene dine på halv fem? Nekter skuffene å lystre? Da er du en god kandidat til å vinne et valgfritt Noremakjøkken fra POWER på Kongsberg til en verdi på 50.000,-. 

POWER på Kongsberg har bestemt seg for å å dele ut et nytt kjøkken til noen som virkelig fortjener det. Vinneren kan også velge valgfri hvitevarepakke fra AEG til 50% av prisen som er på power.no.

Alt du trenger for å være med i trekningen, er å sende inn et bilde av kjøkkenet ditt til konkurranse-kongsberg@power.no og godta kriteriene vi nevner nederst i saken.

Fristen for å delta er 8. april.

Les også: Her blir det elektrisk stemning. 

Hvis du tar en landlig stil og kombinerer den med kompakte og praktiske løsninger, får du Odel. Under den koselige og tradisjonelle overflaten skjuler deg seg smarte og arealeffektive løsninger som kolonialskuffer for oppbevaring av mat og dekketøy. Her ser du ODEL 20 mm MDF-front med rammelook og svakt avrundede kanter. Forsiden er belagt med matt, grå folie. Foto: Power

POWER flatpakker kjøkkendrømmen og gjør den billigere.

POWER samarbeider med Norema – et av Norges ledende kjøkkenmerker – og selger Noremas kvalitetskjøkken mye billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

Se Powers kjøkkenmodeller her. 

Norema har utviklet serien Urban Collection med fokus på effektiv produksjon og rask levering. Deres kjøkken leveres derfor flatpakket – billigere produksjon og enklere frakt, gjør det billigere for dem og billigere for deg.

Kombinert med et stort utvalg kjente hvitevarer til lave priser er ditt nye kjøkken nærmere enn du tror.

Power har 30% rabatt på alle* kjøkken frem til 7. april.

*Tilbudet gjelder ikke benkeplate, vask og blandebatteri, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer.

Kriterier for å delta

For å delta i konkurransen må du kunne stille opp på et kort videointervju hjemme i ditt eget kjøkken på dagtid innenfor perioden 8.4. – 21.4.2018. Dette vil brukes i reklamesammenheng i aktuelle kanaler POWER benytter. (for eksempel Facebook og hjemmeside).

Du må være over 18 år og bo i Kongsberg.

Vinneren av det nye kjøkkenet må kunne ta imot leveransen og installere det nye kjøkkenet og tillate fotografering/video-opptak i kjøkkenet ved ferdigstillelse.

Ved å delta godtas det at POWER Kongsberg tar kontakt for å gi tilbud på nytt kjøkken.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg