Vil du bidra?

Blid redaktør. Foto: Bjørn Isaksen

Kribler det i fingrene etter å dele en gladsak eller to om laget, skolen, klubben eller foreningen din? Går du med en journalist eller blogger i magen og trenger en selvstendig og spennende plattform? Kom til oss.

Helt siden starten av har nettmagasinet 3600.no handlet om å fortelle de gode historiene om mennesker, miljøer, bedrifter, kultur og lokalhistorie fra Kongsberg – gjennom bilder, tekst og video.

…og det har virket. Med en økning på over 118% unike lesere i fjor sammenlignet med året før, tror vi noe av nøkkelen er at vi bryr vårs.

Vi har også utgitt to magasiner gratis til 11.400 husstander i byen med 96 sider lokalt innhold.

Målet vårt er hele tiden å fremsnakke byen vår og alt det flotte som skjer omkring oss og i tiden som kommer skal vi bli enda mer inkluderende, vise mer mangfold og bredde, og nå ut til enda flere lesere og følgere.

Vi vet det er mange flinke folk her, både skribenter og fotografer, som kanskje har lyst til å dele noe fra lidenskapen sin, laget sitt eller de glade øyeblikkene som oppstår i hverdagen.

Kanskje klubben din har fått nytt utstyr? Kanskje treneren din fortjener en hyllest? Skal husbandet på jobben din holde konsert snart? Blogger du? Her er det bare å sende inn saker.  

Vi får allerede masse spennende innhold fra en rekke bidragsytere, som Skrim Ungdomsskole og Kongsberg og Omegn Turistforening, men vi ønsker at enda flere blir med på reisen.

Vi vil høre din gladsak. Liten som stor. Send et tips til vår redaktør Anniken nå.

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg