– Hovdeplassen på Gamlegrendåsen Nord har byens beste utsikt, sier Beate Wojtaszek, salgskonsulent hos Block Watne i Kongsberg.

– Dette er boligområdet for alle som trives i landlige og solrike omgivelser, med skiløyper, skog og turterreng, nær barnehager og skole – og samtidig i gang- og sykkelavstand til Kongsberg sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Nært alt du behøver i by og mark, sier Wojtaszek.

– På Hovdeplassen II kan du få unike eneboliger i rekke med store, solrike takterrasser og panoramautsikt, mens Hovdeplassen III byr på 3- og 4-roms leiligheter i horisontaldelte firemannsboliger.

 

– Vi har også flotte eneboliger på Lafteråsen – Gamlegrendåsen Syd, 4-5 km unna Kongsberg sentrum, med kort vei til Kongsberg Teknologipark. Det er gangavstand til barnehager og en rekke idrettsanlegg med muligheter for forskjellige fritidsaktiviteter. Turløyper og skiløyper ligger i umiddelbar nærhet, og det er egen fotballbane inne på feltet. Her vil mange nye familier flytte inn i årene fremover – ikke uten grunn!

Les mer om Hovdeplassen

Les mer om Lafteråsen

 

3600.no

Se alle innlegg