– Vi trenger DIN logo

Bli med på dugnaden – vis hvem dere er!

 

Kongsberg Vinterfestival er et stort spleiselag der det hvert år legges ned et utall dugnadstimer for å skape liv og moro for alle i Kongsberg.

Lørdag 25. Februar blir det skikkelig folkefest i byen, med tusenvis av feststemte mennesker ute i gatene. Det blir kostymerenn, aktiviteter for små og store, og ikke minst gratiskonsert med CC Cowboys.

Vi skal sette opp storskjerm, som vi håper vi skal vise direktesendingen fra VM i hopp normalbakke fra Lahti – med Tande som en av favorittene, forteller Wivi-Ann Bamrud fra Kongsberg Næringsforum engasjert.

Bli med i felleskapet og vis deg frem.

Næringsdrivende i byen får nå muligheten til å bli en del av Vinterfestivalen, bidra til fellesskapet og samtidig få noe tilbake.

– Vi disponerer rundt 10 timer med sendetid på storskjermene, en tid vi skal fylle med lokalt innhold i form av videoer og bilder. Her skal vi også legge inn logoer fra alle støttespillere. For en tusenlapp bidrar dere til folkefesten og får samtidig profilert bedriften med logo  – i en ”film” som varer i ca. fem minutter og som sendes i loop i rundt 10 timer lørdag 25. februar, forklarer Bamrud.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn logo i god oppløsning (minimum 2.000 px i bredden, gjerne i png-format) til madeleine@akari.no innen mandag 13. februar*.

Håper du blir med på festen!

*Ved å sende inn logo, bekrefter du samtidig at bedriften er med. Faktura kommer fra KNF. (NB: Dersom logo ikke er av akseptabel kvalitet, vil du bli kontaktet av Madeleine hos Akari AS som forbeholder seg retten til å fakturere ekstra ved merarbeid.)

3600.no

Se alle innlegg