Vestsida´s latterligste lokaler (til leie)

Lokalene til gamle Knutsen står tomme snart, men historien og latter’n i veggene blir aldri borte.

Når Vekter og Alarmservice AS (VAS) flytter fra lokalene sine i Nansensgate 3, vil de attraktive lokalene sentralt på Vestsiden være tilgjengelig for interesserte.

Med over 400 kvm butikklokaler og 200 kvm lagerplass, kjøkken, eget møterom og kontor og 2 parkeringsplasser i bakgården (med mulighet for utvidelse), kan man trygt si at det er godt om plass i den kjente bankbygningen på Nytorget.

– Også har vi byens beste utstillingsvinduer. Her det fantastisk med vindusplass! forteller Gry Pedersen, administrasjonsleder ved VAS, stolt til 3600.

knutsen
Et kjent og kjært bilde fra Nytorget fra «gamle dager». Foto: Skjermdump fra Kongsberg Handelsstand 1970-1995, Nasjonalbiblioteket.

 

Innenfor har det også lenge vært godt med plass for folk med god humor og mange kan nok fortsatt huske Sigurd, Svein og Per Knutsen og de andre fra sportsbutikken som flyttet dit i 1959 og deres sans for en spøk eller tre.

 

bohmer4
Det er godt om plass i den godt beliggende næringseiendommen. Foto: Bjørn Isaksen

 

– Men man trenger ikke være flåkjefta for å få leie her altså, forklarer Gry og ler.

Selv når Bøhmer-butikken ble overtatt og flyttet inn hos Vekter og Alarmservice i 2005 – og fra 2010 ble å finne i de gamle Knutsen-lokalene, lå latteren ikke langt unna.

Les også: Hvor ble det egentlig av Bøhmern?

– Så det er helt tydelig at det er noe spesielt med disse lokalene, sier Pedersen.

Når Bøhmern måtte legge ned i fjor, fortsatte Vekter og Alarmservice sin virksomhet som før og nå flytter de altså sin forretning 100 meter unna, tilbake til deres gamle lokaler i Peckelsgate 4.

Her er det ledig etter avtale, gjerne så fort som mulig, og vi kan være behjelpelig med innredning også, forteller Gry.

Om ønskelig kan det følge med kameraovervåkning og alarm, legger hun til.

Mer om Eiendommen:

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Nansensgate 3 på Nytorget. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av butikker, kafeer og restauranter, servicesteder, apotek og vinmonopolet.

Innen gangavstand finner du også Krona Kultur – og kunnskapssenter (med blant annet kino og bibliotek), Rådhuset og Innovasjonsloftet.

Eiendommen har bussholdeplass ikke langt unna og gangavstanden til Togstasjonen er ca. 10 minutter.

Enkel adkomst med bil og mulighet for 1 times gratis parkering på gatenivå.

Innhold

Lokalene leies ut samlet. Totalt areal er ca 600 kvm. BTA fordelt på en underetasje med lagerplass, kjøkken, møterom og kontor på ca 200 kvm., samt butikklokaler fordelt på 2,5 etasjer med ca 400 kvm.

Ta kontakt med Gry Pedersen på tlf 45221364 eller gry@vekteras.no

bohmer5bohmer3P1180336_nett_800.jpg_huge_image

 

 

3600.no

Se alle innlegg