Dødelig superheltkonfrontasjon, snakkende hunder og skrekk med marerittgaranti. Det er ikke småtteri som har premiere på Krona Kino denne helgen!

Se hele kinoprogrammet her.

Avengers: Infinity War

Premiere 25. april. 2 t. 29 min. 12 år
Gjør deg klar for skikkelig action! Foto: Filmweb

Etter en ti år lang og unik filmatisk reise i hele Marvel-universet kommer nå Marvel Studios med Avengers: Infinity War, tidenes ultimate og dødeligste konfrontasjon.

Våre Avengers-helter må nå være villige til å ofre alt i kampen mot den mektige Thanos, før hans totale ondskap ødelegger hele vårt univers.

Kjøp billetter til Avengers: Infinity War her. 

Se traileren her:

Isle Of Dogs

Premiere 27. april. Animasjon / Eventyr / Komedie 1 t. 41 min. 9 år.
Unik fortelling om menneskets beste venn. Foto: Filmweb

Wes Anderson (Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums) er tilbake!

I den nye filmen ISLE OF DOGS får vi møte den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi (Koyu Rankin) som er adoptivsønnen til den korrupte borgemesteren i byen Magasaki City i Japan. Når alle hundene i byen en dag blir beordret til å bli dumpet på et søppeldeponi på en øy, tar Atari saken i egne hender for å redde sin vakthund Spots (Liev Schreiber).

Når flyet til Atari krasjlander på denne søppeløya møter han en flokk hunder bestående av av Chief (Bryan Cranston), Rex (Edward Norton), Boss (Bill Murray), Duke (Jeff Goldblum) og King (Bob Balaban). Sammen med sine nye venner begir han seg ut på et episk eventyr som vil avgjøre fremtiden for hele riket.

Kjøp billetter til Isle of Dogs her. 

Se traileren her:

Ghostland

Premiere 27. april. 1 t. 31 min.
Foto: Filmweb

Etter hennes tantes død arver Colleen og hennes døtre, Vera og Beth, huset hun bodde i. I sin første natt i deres nye hjem blir huset invadert av mordere. Colleen blir nødt til å kjempe for å redde hennes døtre. Etter nattens traumatiske hendelser sklir Vera inn i en dyp og urokkelig paranoia, mens Beth tilsynelatende klarer seg og blir en kjent skrekkforfatter med et perfekt liv i Los Angeles.

16 år senere blir søstrene og moren gjenforent i huset hvor Colleen og Vera fortsatt bor. Det er da merkelige ting begynner å skje.

Kjøp billetter til Ghostland her. 

Se traileren her (obs. Sterke scener!)

Filmstjerner dør ikke i Liverpool

Premiere 27. april. Biografi / Drama / Romantikk 1 t. 45 min. 9 år
Ekte kjærlighet. Foto: Filmweb

Kjærlighet. Akkurat som på film.

Basert på den sanne historien om Gloria Grahame og Peter Turners usannsynlige Hollywood-romanse.

Liverpool 1978. Peter Turner (Jamie Bell) møter kvinnen som har flyttet inn i leiligheten under ham. Hun viser seg å være Oscarvinnende Hollywoodlegende Gloria Grahame (Anette Bening). De utvikler raskt et forhold, men det blir snart klart at selv om hun er den eldste og mest erfarne av de to, er det hun som desperat trenger en trygg og solid partner.

Kjøp billetter til Filmstjernern dør ikke i Liverpool her. 

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg