Velvære på Vestsiden

Hos Aase er det alltid trivelig.

Nå på sommertiden får de fleste litt rom for å slappe av og gjøre ting man ellers kanskje ikke ville tatt seg tid til i en travel hverdag. Da er det fint at det er et sted man kan gå for å bli litt skjemt bort.

Tekst: Hanna Sundling og Benjamin Holter

Aase Reneé har drevet Reneé Velvære de siste 11 årene, og stortrives i sin klinikk på Vestsiden.

– Det jeg liker best med å drive klinikken min akkurat her, er det hyggelige miljøet og atmosfæren i bydelen, forteller hun varmt.

Høysesong i varmen 

Nå om sommeren er det høysesong, og det kommer mange flere enn ellers i året. Derfor har ikke Reneé tenkt å ta seg ferie fra jobben i nærmeste fremtid.

– Jeg satser heller på ferie til jul, sier hun med et smil.

Klinikken har flere forskjellige tilbud i flere forskjellige ekspertiseområder.

Du finner Aase ved Nytorget på Vestsida.

Det de fleste kommer for nå på sommeren er hårfjerning, og det er det mange metoder for. En av de mer populære typene for hårfjerning som de tilbyr her er brasiliansk, og voksing av bikinilinjen.

På klinikken drives det også med mer enn bare hårfjerning; Aase og de to andre ansatte har forskjellig ekspertiseområder, og kan tilby blant annet vippeløft, massasje, aromaterapi, tannbleking, lysterapi, og mange andre ting.

– Vi tilbyr det meste her! forklarer Aase.

Hun synes det er veldig viktig at folk tar vare på huden sin, spesielt nå i sommer. Man må passe på å bruke solkrem med høy nok faktor, helst så høyt som solfaktor 50. Solen bidrar til å aldring og utbrudd av akne, noe ingen er særlig glade i.

Mange lar også være å bruke solkrem om sommeren fordi de tror at det vil hindre dem i å få farge, men det er heller ikke sant. Uansett er det viktig å ha de rette produktene som gjør det beste for din hud, og de har et stort utvalg å handle fra inne i klinikken

Reneé Velvære er åpent fra ti til fire, mandag til fredag. Hvis du vil se nærmere på hva de har å tilby så kan du sjekke ut nettsiden deres her.

 

3600.no

Se alle innlegg