Velkommen til en musikalsk førpremiere med feiende flott konsert av Kongsberg Storband før filmen!

Torsdag 23. februar har Krona Kino funnet frem den røde løperen for å gi publikum en kveld de sent vil glemme.

I samarbeid med Kongsberg Storband inviterer de til førpremieren av vårens store snakkis og årets store Golden Globe-vinner, LA LA Land, og en konsert med favoritter fra storband – og musikalverdenen.

Men det er ikke bare en fantastisk film som revitaliserer musikksjangeren de kan by på.

Her er det både norsk dramatikk, grov humor og en gryser av en skrekkfilm på menyen.

Se hele kinoprogrammet her. 

LA LA LAND.

djwdtxnLALALAnd
Med hele 7 Golden Globes trofeer under ermet, er La La Land er het Oscarkandidat. Til og med en coverversjon av «Take on Me» fra A-ha er med i soundtracket. Foto: Filmweb

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land – en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

LA LA LAND ble årets store vinner under Golden Globe utdelingen og fikk prisen for: beste regi, beste manus, beste spillefilm – komedie eller musikal, beste kvinnelige skuespiller i komedie eller musikal, beste mannlige skuespiller i komedie eller musikal, beste originalmusikk og beste originalsang.

Kjøp billetter til La La Land her.

Se traileren her:

 

THE BYE BYE MAN.

DOUGLAS JONES
Filmens tittelfigur (Douglas Jones) dukker opp i «The Bye Bye Man». Foto: SF Studios

Mennesker gjør utenkelige ting hver dag. Hva får et menneske til å gjøre så grusomme ting? Eller hva om det spørsmålet er feil? Hva om det ikke er snakk om «hva»… men «hvem»?

Da tre college venner kommer over det grusomme opphavet til «Bye Bye Man», finner de også ut at den eneste måten å unngå forbannelsen hans på er å ikke tenke det, ikke si det. Men så fort du får «Bye Bye Man» på hjernen, tar han kontrollen!

Kjøp billetter til The Bye Bye Man her. 

Se traileren her:

 

FIST FIGHT

hpmscvo6-(1)
Hvorfor er du så sinna Ice Cube? Foto: Warner Bros.

Ice Cube og Charlie Day er to lærere som ser seg nødt til å løse sine problemer med hverandre på en litt utradisjonell måte.

På årets siste skoledag prøver den rolige læreren Andy Campbell å bare komme seg gjennom dagen, som er fylt med pøbelstreker fra avgangsklassen, en dysfunksjonell administrasjon og budsjettkutt som gjør at jobben hans henger i en tynn tråd.

Men ting går fra vondt til verre når han tilfeldigvis ender med å få sin mye tøffere (og fryktede) kollega, Ron Strickland, sparket. Han utfordrer Campbell til en god gammeldags slåsskamp etter skoletid! Nyheten om slåsskampen spres som ild i tørt gress og ender opp med å bli akkurat det skolen, og Campbell, trenger…

Kjøp billetter til Fist Fight her. 

Se traileren her:

 

HJERTESTART

bdxpxhf6
Sterk og hjertenær film fra Joner. Foto: Norsk Filmdistribusjon.

Når kona dør blir offshorearbeideren Kjetil etterlatt med sin seks år gamle adoptivsønn Daniel. For å finne mer ut om guttens bakgrunn, tar Kjetil med seg Daniel tilbake til Colombia. Reisen vil forandre dem begge for alltid.

Med blant andre Kristoffer Joner.

Kjøp billetter til Hjertestart her. 

Se traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg