«Velkommen i hus»

Fornøyde sopraner på innøvingsseminar. Foto: Privat

Ikke før har NRK avsluttet sendingen av sitt populære program “Hver gang vi møtes” med Lars Bremnes som deltaker – så dukker en annen Bremnes opp på scenen i Kongsberg!

Lørdag 6. april kommer nemlig Ola Bremnes til Kongsberg, for å ha to konserter sammen med byens eget Blandakor.

Pressemelding

Denne gangen er koret tilbake på Lågdalsmuseet, med to konserter på samme dag.

«Kongsberg Blandede kor er glade og stolte over å invitere til konserten «Velkommen i hus» sammen med Ola Bremnes», heter det i en pressemelding.

Bremnes er et aktuelt og kjent navn i disse dager, og har gjennom flere år vært å høre både som sanger og komponist. Han har også utgitt musikk sammen med sine like kjente søsken Kari og Lars Bremnes.

Til Kongsberg har han med seg musikerne Kristin Skaare på piano og Andreas Amundsen på bass. Disse er begge anerkjente norske musikerere, som har deltatt på ulike scener og innspillinger, og som nå skal fremføre et bredt utvalg Bremnes sanger sammen med Blandakoret.

Herreavdelingen øver inn et av innslagene de skal ha på konserten. Foto: Privat

Gåsehudeffekt

Dirigent Signe Lise Holm. Foto: Privat

«Konserten kommer til å inneholde både ramsalte og sterke tekster fra Bremnes, i typisk Nord-norsk bekledning, og det blir  både kjente og mer ukjente sanger fra Bremnes -familiens rikholdige repertoar.

“Har du fyr?”, og “Kunne æ skrive” i samsang med Blandakoret kommer garantert til å inneholde gåsehudeffekter!», kan vi lese i pressemeldingen.

For å gi publikum muligheten til å velge konsert, blir det satt opp en ettermiddagskonsert og en kveldskonsert.

På begge blir det servering og bar, og på den siste kommer det til å bli muligheten for å delta på det velkjente konseptet med allsang sammen med koret etter konserten.

En skikkelig helaften altså!

Blandakoret har lagt seg i hardtrening for å stille med sitt vanlige høye musikalske nivå på konserten, og gleder seg til å få fremføre to flotte konserter 6. april!

– Det kan også nevnes at det er stor interesse for billetter til begge forestillingene, så det er ingen tvil om at dette blir en av de store lokale konsertbegivenhetene i Kongsberg denne våren, forteller Kristin Evensen fra Blandakoret.

Det er bra stemning i Blandakoret, med mye artige aktiviteter. Foto: Privat

3600.no

Se alle innlegg