Varmer opp til gatefesten

 

I 2010 dunket Kangaroos seg inn i Norske Talenter på TV2 og Guinness Book of World Records. Tirsdag kan du oppleve guttas nyeste basketshow – midt i byen!

Varmer opp til gatefesten

– Gutta har trent hardt og blitt mye bedre. Nivået er et helt annet enn for seks år siden, sier kengurusjef Morten Karlsen.

Tirsdag er Kangaroos klare for å vise seg fram igjen – på gatefesten som Kongsberg Boligbyggelag arrangerer i Chr. Augustsgate – eller «Grandgata/Jazzgata» som den også heter…

Les mer om gatefesten her!

– Det har blitt mye trening i det siste, sier Daniel Tolleskoven og Joachim Bøhmer Nonstad, før de kliner til med en backflip i Magasinparken.

22-åringene har vært med i Kangaroos siden oppstarten i 2009 og trives fortsatt med å sprette rundt og dunke basketballer ned i en kurv.

– Til helga stiller vi i NM, og det neste store målet er VM i 2017, forteller gutta.

På tirsdagens gatefest kan du også oppleve magi med tryllekunstneren Vegardo, og du kan stikke innom rundt 30 utstillere som serverer spennende og gode tilbud. Fra scenen blir det musikk og underholdning og moro – Harald Quaynor sørger for å holde trøkket oppe hele dagen fra 14.00 – 19.00.

Nettmagasinet 3600.no har invitert med seg bilbransjen i Kongsberg. Alle åtte merkeforhandlerne har takket ja og kommer med det grommeste de har.

Vi lover deg biler som du egentlig har veldig lyst på – samtidig som det er litt vanskelig å overbevise ektefellen om at: «Dette er et meget fornuftig bilvalg, kjære».

OG: UTSTILLERNE SPANDERER GRATIS MAT OG DRIKKE 🙂

3600.no

Se alle innlegg