Vanskelig å finne Morsdag – eller Valentingave?

Renate hos Bjørklund på Stortorvet hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven. 

– Vi har et stort utvalg i klokker, smykker, bunadssølv og gaver – i alle prisklasser, forteller Renate Marseth, innehaver og daglig leder hos Bjørklund på Stortorvet.

– Om du ønsker et mer personlig preg på gavene, har vi også en graveringsmaskin i butikken. Mange kommer innom med kniver og smykker eller andre ting de ønsker å få gravert på. Da blir det noe helt unikt, forklarer hun stolt.

 Det selges rundt 50/50 av smykker og klokker i den flotte butikken på Stortorvet, men i tillegg tilbyr de også noe ekstra – tjenester og service som det kundene setter veldig pris på.

– Vi kan polere og rense gult gull og sølvsmykker, samt bunadssølv. Vi kan foreta trykktester av klokker og vi kan rense klokkelenker, forklarer hun og smiler.

– I tillegg har vi en egen gullsmed blant de ansatte og det betyr at vi også kan ta små reparasjoner og serviceoppdrag i butikken på Kongsberg, legger hun til stolt.

renate
Renate er stolt av butikken sin og kommer gjerne med råd om du står fast i gavejakten. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

 Den perfekte Valentin- eller morsdagsgaven?

Butikken til Renate på Stortorvet er den største Bjørklund-butikken i areal. Den er også Kongsbergs eneste kjedebutikk i denne bransjen.

Det betyr at de både kan ha et bredt og fristende sortiment og samtidig tilby kundene en mulighet til å bytte eller få utført service i alle Bjørklund-butikkene i hele landet..

Vi har et stort utvalg av klokker og smykker, og vareutvalget er direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. I tillegg er smykkene i våre butikker delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Vi er alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker, sier Renate.

Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Gant, Inex Time, Police, Mango Time, Skagen, Swiss Military Hanova, Triwa og Nixon.

– For å ikke glemme motemerkene Daniel Wellington og Mockberg, legger hun til.

smykkesett
Lekkert og hendig. Dette smykkesettet passer jo både til mamma og til noen du er litt ekstra glad i. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Kanskje nettopp et par lekre øredobber eller en klokke kan være gaven du leter etter til mor som skal feires den 12. februar?

Renate har også den perfekte Alle Hjerters-gaven med komplette øredobber og et halssmykke formet som et hjerte – ved siden av to fristende hjertesjokolader.

Dette smykkesettet er i sølv og finnes i forskjellige utgaver og har en sett pris på 498,-, forklarer Renate og viser frem den delikate boksen.

 

 

 

Hva med hull i ørene? Bjørklund kan tilby det også.

Nå tar vi også hull i ørene hos Bjørklund! Vi bruker en unik metode der vi tar hull i begge ørene samtidig. Det er raskere, og bedre for de minste. Systemet heter Blomdahl. Det er veldig allergivennlig, og vi har et godt utvalg av øredobber fra dem.

For at du skal føle deg trygg er flere av de som jobber hos oss autoriserte for å lage hull i ørene, avslutter Renate Marseth.

Fra Bjørklunds nettsider:
Bjørklund ble etablert i Norge i 1992 og er en franchisekjede, som styres gjennom et profesjonelt drevet kjedekontor. Siden oppstart har Bjørklund solgt mengder av klokker og smykker til det norske markedet, og kjeden er per januar 2014 markedsledende samtidig som vi er den smykke-og klokkekjeden som vokser raskest. I over 21 år har vi hatt gleden av å skinne opp tilværelsen til nordmenn med klokker, ur, gull, sølv og diamanter til en god pris, og eventyret er på langt nær over.

Mye av vår suksess ligger i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 600 medarbeidere mot et felles mål: Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg