Deler ut gratis vann på jazzfestivalen

Nettmagasinet 3600.no og gode samarbeidspartnere gir bort flere tusen flasker med iskaldt vann under årets jazzfestival.

– Fjorårets jazzparade ble en gloheit opplevelse. Foreldre og støttespillere sto gatelangs med flasker og ga unge musikanter en liten dusj med vann – i et forsøk på å kjøle ned deltakerne. Det er bakgrunnen for at vi ønsket å servere iskaldt vann til tørste jazzere, sier Simen J. Ljøterud, salgs- og markedsansvarlig hos 3600.no.

– Vi kontaktet Audun Hansen på Rema 1000 i Stasjonsbakken som fikset noen tusen flasker med vann fra en av sine leverandører.

– Jeg husker godt den intense varmen under fjorårets jazzfestival, da var det mange som hadde behov for å kjøle seg ned litt. Jeg syntes ideen var glimrende, så det er klart vi ønsker å bidra, sier Audun Hansen på Rema 1000.

Vannflaskene blir delt ut «så lenge lageret rekker», og blir transportert ut ved hjelp av miljøvennlig el-sykkel levert av Skalstad Sykkel.

«Vannvogna» kommer til å bli et synlig innslag under årets jazzfestival, lover Ljøterud.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg