Den 6. april 2019 avholdes det et veldedighetsløp i Kongsberg. Løpet arrangeres av russestyret og formålet er å samle inn penger til Mental Helse ungdom.

Dagen går ut på å vise samhold og styrke, samt samle inn penger til organisasjonen Mental Helse Ungdom.

Fokuset skal ikke stå på det vonde, men å ha en flott dag sammen, samt sette den fysiske formen på prøve.

TechnipFMC er noen av de som har meldt seg på og kommer til å stille med tre deltagere.

Hvorfor ønsker TechnipFMC og delta?

– Det er veldig viktig for TechnipFMC og støtte opp under mental helse. Vi gjorde det i høst i forbindelse med iVolunteer, og det ønsker vi å fortsette med. Ungdommen er fremtiden vår, så det er viktig å ta godt vare på dem, sier Ingunn Hæve fra kommunikasjonsavdelingen i TechnipFMC.

Utfordrer Kongsberg Gruppen

Ingunn skal ikke selv løpe, men har utfordret tre andre i bedriften. Per Fillip Tjeransen forteller at han blant annet ønsker å løpe fordi han selv vet hvor mye det psykiske har å si.

– Jeg har jo vært igjennom en kreftsykdom, og da får man litt sånn psykisk knekk. Og det å trene har vært det viktigste for meg for å klare å komme meg over det mentalt, forteller Per Fillip, som er en av de som skal løpe for TechnipFMC.

Tone Sundsåsen og Jens Petter Jensen-Eian, som også skal delta, sier seg enig med Per Fillip om at mental og psykisk helse har veldig mye si, og dette er noe av grunnen til at de ønsker å delta.

– Jeg synes også det er veldig fint at unge selv tar initiativ, og det var ikke vanskelig å si ja når jeg fikk spørsmålet om å delta, forteller Tone.

TechnipFMC ønsker at flere skal delta på dette arrangementet og utfordrer derfor Kongsberg Gruppen til å delta!

 

3600.no

Se alle innlegg