Ut på tur: Vårens muligheter

Foto: Ingunn Hagen Våer

Selv om det kanskje er litt vått i terrenget, finnes det mange muligheter til å komme seg litt ut på tur om dagen.

Tekst: Ingunn Hagen Våer

Det er vår og snøen smelter raskt! Mange av vinterens skispor forsvinner og sommerhalvårets stier dukker frem. Med årets snømengde kan dette gi ganske så våte stier og store bekker en stund fremover.

Men gode sko og litt fantasi gir mange flotte turer også nå i snøsmeltinga. Hvorfor ikke følge labbeløypa til Langevannstoppen, eller rusle en tur langs Storåsen og innom Beckerkjøkkenet?

Les også: Ut på tur: Labbeløyper. 

Saken fortsetter under bildet
Vårblomstene har kommet. Foto: Ingunn Våer

Fortsatt skimuligheter

Det er gode muligheter for ski både på Skrim, Blefjell og Veggli enda. Selv om løypekjørerne har avsluttet sesongen kan det være flotte vårskiturer å kjørte spor. Nå i smeltinga er det viktig å være forsiktig på vann og bekker. De kan være åpne under snøen! Husk solbriller og solkrem.

Mangler du turer å gå i nærmiljøet har vi mange turkort på kontoret i Hyttegata!

Kombitur
Vi oppfordrer alle til å ta med seg en ekstra pose eller to når dere går på tur nå! Fyll posen med søppel langs turen. På den måten bidrar vi til å rydde i nærområdet, hjelpe dyrene ved å forhindre skader og «feller» og sammen gjør vi en liten innsats for miljøet.

Tar du bildet av deg selv og posen på tur, merker det med #fyllposen18 og legger det ut slik at vi i Turistforeningen kan se det- ja så kan du vinne flotte premier!

Ha en strålende vårhelg og GOD TUR!

Kongsberg og Omegns Turistforening!

3600.no

Se alle innlegg