Biler 3 – åh yeah! Eller hva med en skikkelig actionkomedie med Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson i hovedrollene?

Krona Kino har plenty å by på av film-moro i helgen.

Se hele kinoprogrammet her. 

Biler 3

Kan Lynet finne tilbake til formen igjen? Foto: Disney / Pixar

Premiere 1. september

Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet – ulikt noe du tidligere har sett!

Pixar, studioet bak Oppdrag Dory og Innsiden Ut, bringer oss denne sommeren intensitet og spenning på og utenfor racerbanen i Biler 3.

I denne fartsfylte filmen ser vi en ny bølge av neste generasjons high tech racerbiler innta Piston Cup. Ledet av en sleip utfordrer dyttes legendariske Lynet stadig lenger bakover i feltet. I den tøffe konkurransen må Lynet McQueen finne nye allierte for å hente inspirasjon. Klarer han å finne mot i seg selv for å gjøre comeback på bilracingens største scene?

Kjøp billetter til Biler 3 her. 

Se traileren her:

 

The Hitman’s Bodyguard

Lover mye action og smil. Foto: UIP

Premiere 1. september. 

Actionkomediesuksessen fra USA er nå på kino i Norge! Verdens beste livvakt, Michael Bryce ( Ryan Reynolds) får i oppdrag å passe på leiemorderen Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), som skal vitne i en internasjonale rettsak. De krangler som katt og hund, men skal de overleve frem til rettsaken starter, må de finne en måte å samarbeide på.

Kjøp billetter til The Hitman’s Bodyguard her. 

Se traileren her:

 

Tulip Fever

Får gode skussmål av kritikerne. Foto: Filmweb

Premiere 1. september

«Her kombineres kostymedrama, storslått romantikk og løssluppen komikk med det historisk spennende tulipankrakket i Nederland på 1600-tallet. …dampende het sex, smarte replikkvekslinger og herlig drøy drikkehumor.»
Filmpolitiet, NRK p3

Oscarvinner Alicia Vikander (‘Den danske piken’) er tilbake i et elegant og medrivende drama om kjærlighet og begjær, hvor hun spiller mot bl.a Christoph Waltz og Judi Dench.

Amsterdam på 1600-tallet. Den rike og aldrende kjøpmannen Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til å male et portrett av seg og sin unge, vakre kone Sophia (Alicia Vikander). Sophia og kunstneren faller fullstendig for hverandre mens hun sitter modell for ham. De innleder et hemmelig forhold og mens tulipanfeberen er på sitt høyeste, iverksetter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for å sikre en fremtid sammen.

Filmen er basert på Deborah Moggachs roman med samme navn.

Kjøp billetter til Tulip Fever her. 

Se traileren her:

https://youtu.be/-XB4bQ-XxG8

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg