Stjernetung kupp-film, Stephen Kings mørke tårn og Sølvbjørnen-vinner!

Se hele kinoprogrammet her. 

LOGAN LUCKY

God gammeldags action. Foto: Filmweb

Premiere: fredag 18. august

Steven Soderbergh, regissøren av Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen og Magic Mike er tilbake med en herlig kupp-film full av action, humor og store stjerner.

Brødrene Jimmy (Channing Tatum) og Clyde Logan (Adam Driver) prøver å reversere en forbannelse som har ligget over familien deres i all tid. Nå skal de endelig bli rike ved å utføre et forseggjort kupp under det legendariske NASCAR-løpet «Coca-Cola 600» på Charlotte Motor Speedway. Daniel Craig (007) er også med.

Kjøp billetter til Logan Lucky her. 

Se traileren her:

DARK TOWER

Roland (Idris Elba) i Columbia Pictures’ THE DARK TOWER.

Premiere: fredag 18. august

Filmen basert på Stephen Kings bestselgende romanserie. Revolvermannen Roland Deschain ferdes gjennom et Ville Vestenaktig landskap på jakt etter det mørke tårnet, i håp om at det vil redde hans døende verden.

Kjøp billetter til Dark Tower her. 

Se traileren her:

JAKTSESONG

Foto: Filmweb

Premiere: fredag 18. august

Janina Duszejko, en eldre kvinne, bor alene i Klodzko Valley hvor en serie mystiske mord blir begått. Duszejko er overbevist om at hun vet hvem som står bak handlingene, men ingen ser ut til å tro henne.

«Jaktsesong » vant Alfred Bauer-Sølvbjørnen under Berlinalen 2017.

Kjøp billetter til Jaktsesong her. 

Se traileren her:

https://youtu.be/zlciT8Qctno

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg