Youtubestjerner, skrekkdukke og søskenkjærlighet for vin.

Det er virkelig litt av hvert på menyen på kinoen i Kongsberg i helgen.

Se hele kinoprogrammet her. 

PREBZ OG DENNIS: THE MOVIE

North Sea Productions AS

Premiere: fredag 11. august

Med over 200.000 følgere er Prebz og Dennis Norges største YouTube-stjerner. Når de nå går til filmen er det i en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom.

Prebz og Dennis får sine største utfordringer noensinne. Preben skal komme seg i form, og bestige et fjell med 60 kilo i ryggsekken – like mange kilo som han har gått ned. Samtidig blir Dennis utfordret til å både ta lappen og få seg kjæreste. Det blir også alt det vi kjenner fra deres youtube-kanal, vlogging, pranks og skjult kamera.

Sammen med sidekicksene Sondre Mogård og Ruben Vareide, har Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget seg opp til å bli Norges største YouTube-stjerner. På YouTube er kompisgjengen kjent for å lage sketsjer og ta imot morsomme utfordringer fra seerne, herje med og lure hverandre, samt spille og kommentere spill.

Når de nå inntar kinolerretet er det med overskudd av sketsjer, pranks og lureri som på gutterommet – tilpasset det helt store filmformatet.

Kjøp billetter til Prebz og Dennis: The Movie her. 

Se traileren her: 

ANNABELLE 2

Se den om du tør. Foto: Filmweb

Premiere: fredag 11. august

Tjue år etter det tragiske dødsfallet til den lille jenta deres, bestemmer en dukkemaker og hans kone seg for å åpne hjemmet sitt for en nonne og flere foreldreløse jenter fra et nedlagt barnehjem. Det tar imidlertid ikke lang tid før husly og trygghet er byttet ut med redselsfylt horror for de stakkars barna. Dukkemakerens besatte kreasjon, Annabelle, har nemlig satt sine glassøyne i dem…

Kjøp billetter til Annabelle 2 her. 

Se traileren her:

 

VÅR VINGÅRD I BOURGOGNE

Premiere: fredag 11. august 

Jean har i løpet av sitt 30 årige liv, brukt de siste 10 på å reise rundt i verden. Han har kuttet alle bånd til familen og sitt barndoms Bourgogne og har bosatt seg i utlandet.

På sensommeren blir han kalt hjem til Frankrike for å ta farvel med sin døende far. Siden drueinnhøstingen står for døren, gir det Jean en mulighet til å gjenforenes med søskenene Juliette og Jérémie for å enes om framtiden til familiens vingård.

I løpet av et år, til rytmen fra årstidene og vinlagingsprosessen, gjenoppbygger de tre søskenene forholdet langsomt, knyttet sammen av sin kjærlighet og lidenskap til håndverket.

Kjøp billetter til Vår vingård i Bourgogne her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg