Superhelter som må redde jorden, en optimist som vil ro til Amerika med bestefaren sin, en rørende kjempe og livet på mars preger filmplakaten til Krona denne uken.

Se hele kinoprogrammet her.

KJEMPEN

«Kjempen» er en enestående, sår og fascinerende beretning om utenforskap. Foto: Filmweb

Richard ble født autistisk og deformert og ble tidlig tatt fra sin mor. Nå, 30 år senere, er han fast bestemt på å vende tilbake til henne. Livet er sjeldent lett og Rikard kan ofte møte tilbakeslag. Men han har også vært et lyspunkt i livet – i boulen. Her finnes klubbkompisen Roland og drømmen om å vinne Nordisk Mesterskap. Hva om han kunne få til det perfekte kast, den magiske følelsen når alt klaffer perfekt – og vinne den store trofét å vise til mamma. Richards skrøpelige fysikk og et fordømmende miljø kan ikke stoppe ham. Til sin hjelp har Roland tre klumper i ekte gull og en 50 meter høy kjempe. Regissør Johannes Nyholm, som tidligere har laget prisbelønte kortfilmer som «Las Palmas» og «Puppetboy», fortsetter å utvikle sitt filmatiske univers i sin hjerteskjærende spillefilmdebut og er allerede blitt hyllet over hele verden.

Kjøp billetter til Kjempen her.

Se traileren her:

 

LIFE
Et forskningscrew på seks medlemmer på en internasjonal romstasjon får i oppdrag å studere en organisme fra Mars. De gleder seg over å ha funnet liv på den røde planeten, men etter hvert som de innser hva de egentlig har fått ombord begynner frykten å spre seg.

Sci-fi-thriller med Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson og Jake Gyllenhaal. Regi av Daniel Espinosa.

Kjøp billetter til Life her.

Se traileren her:

 

POWER RANGERS

Dacre Montgomery spiller Jason – the red Ranger. Foto: Filmweb

Sabans POWER RANGERS forteller historien om fem vanlige ungdommer som må utrette utrolige ting når de oppdager at deres lille hjemby Angel Grove – og resten av verden – er truet av romvesener. Våre helter skjønner fort at de er de eneste som kan redde planeten, men for å få til det er de nødt til å overvinne sine egne personlige problemer og slå seg sammen som Power Rangers før det er for sent..

Kjøp billetter til Power Rangers her. 

Se traileren her:

 

CHIPS – CRAZY PATROL

Tøffe gutter med store sykler. Foto: SF Studios

En uerfaren nybegynner, Jon Baker, og en tøff veteran, Frank «ponch» Poncherello, blir satt sammen som partnere i motorsykkelpatruljen (Chips). Men de krangler mer enn de samarbeider, så det å kickstarte et partnerskap er lettere sagt enn gjort. Men med Baker sine motorsykkelferdigheter og Ponch sin erfaring som agent kan det kanskje fungere….

Kjøp billetter til Chips – Crazy Patrol her. 

Se traileren her:

 

FAMILIEFILM: OSKARS AMERIKA

Spennende familiefilm for alle – og hesten har minus tre i syn, så da må den jo ha briller. Foto: Storytelling Media

Noe motvillig tilbringer ti år gamle Oskar sommerferien på gården til bestefaren. Sommeren skal likevel vise seg å bli innholdsrik når han møter Levi som bor i nærheten med den nærsynte hesten sin. Sammen legger de en vill plan om å ro til Amerika.

Kjøp billetter til Oskars Amerika her. 

Se traileren her:

 

PINGVINENES MARSJ 2

Titt tei. Foto: Norsk Filmdistribusjon

I denne dokumentaren møter vi en ung pingvin når han første gang opplever det mystiske kallet enhver pingvin instinktivt føler når vinteren nærmer seg: Å bryte opp fra det livet de kjenner og sette kursen mot en helt ukjent destinasjon.

Etter 2 måneders opptak i Antarktis i fjor vinter kommer nok en nydelig dokumentar fra Luc Jacquet som ga oss «Pingvinenes marsj» i 2005. Han har benyttet seg av både ubåt og drone for å filme de spektakulære og ville naturområdene i Antarktis.

Kjøp billetter til Pingvinenes Marsj 2 her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg