Krona Kino byr på flere kritikerroste filmer den første helgen i 2019.

Sjekk hele kinoprogrammet her.

Bumblebee

Premiere 4. januar. Action / Eventyr / Sci-Fi 1 t. 53 min. 12 år

En ny film i det spennende Transformers-universet. Handlingen utspiller seg på 80-tallet, og følger forhistorien til Bumblebee.

Charlie (Hailee Steinfeld) ønsker seg en bil til 18-årsdagen, og kommer over en gul boble på en skraphaug i nærheten. Når hun tar den med seg hjem for å sette den i stand, oppdager hun at det skjuler seg noe helt annet bak karosseriet. Bumblebee har holdt seg i skjul fra forfølgerne sine, men nå er de på sporet av ham igjen.

Kjøp billetter til Bumblebee her. 

Sjekk traileren her:

 

Beautiful Boy

Premiere 4. januar. Drama 2 t. 15 år

Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, med Steve Carell og Timothée Chalamet som far og sønn.

Beautiful Boy er den dypt berørende sanne historien om hvordan familien Sheff taklet deres eldste sønns narkotikaavhengighet. Filmen er basert på to memoarer, en fra far og journalist David Sheff og en fra hans sønn, Nic Sheff.

Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, forteller Beautiful Boy om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall, så vel som Davids innsats for å redde sin ‘vakre gutt’ fra avhengighet.

Som 18-åring var Nicolas Sheff en førsteklasses student, redaktør av skoleavisa og aktiv vannpolo-spiller. En lesehest og en talentfull tegner. Han begynte å lefle med narkotika da han var 12, men sent i tenårene prøvde han meth for første gang og gikk nærmest umiddelbart fra en mildt rebelsk tenåring til fullstendig avhengig.

Beautiful Boy er en brutalt ærlig fortelling av hvordan narkotikaavhengighet setter familier, samhold og kjærlighet på de aller hardeste prøvene.

Filmen er basert på to ulike biografier, faren David Sheffs bestselger ‘Beautiful Boy’ og hans sønn Nics memoar ‘Tweak: Growing Up on Methamphetamines’.

Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, forteller Beautiful Boy om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall, så vel som Davids innsats for å redde sin «vakre gutt» fra avhengighet.

Filmen er regissert av Felix van Groeningen (Belgica, The Broken Circle Breakdown), og har Oscar®nominerte Steve Carell (Foxcatcher, The Big Short) og Oscar®nominerte Timothée Chalamet (Interstellar, Call Me By Your Name) i hovedrollene som far og sønn.

Kjøp billetter til Beautiful Boy her. 

Sjekk traileren her:

What Keeps You Alive

Premiere 4. januar. Skrekkfilm / Thriller 1 t. 38 min. 15 år
* * * * * “En av årets beste skrekkkfilmer!” – Wicked Horror

Hvor godt kjenner man egentlig et annet menneske? Til og med de som står oss aller nærmest kan ha mørke hemmeligheter som man aldri kunne forestille seg. Jackie (Hannah Emily Anderson) og Jules (Brittany Allen) skal feire sitt ett års bryllupsdag på den øde hytta til Jackie. Men med gang de ankommer hytta forandres alt. Den kjærlighetsfulle Jackie (om det er hennes egentlige navn) begynner å vise en ukjent og mørk side av seg selv. Og snart viser det seg at Jules må velge mellom kvinnen hun elsker og en vanvittig kamp for å overleve.

Regissøren Colin Minihan gir oss en nervepirrende reise av hjertesorg, svik og skrekk i denne uforutsigbare og spennende thrilleren og skrekkopplevelsen.

* * * * * “En av årets beste skrekkkfilmer!” – Wicked Horror
“Allen og Anderson er enestående” – Los Angeles Times
“Heftig skrekk for de virkelige skrekkfansene” – The New York Times
“Fremragende sjokkelementer” – Film Journal International
“What Keeps You Alive er en stilren og sterk thriller” – Film Pulse
“Skikkelig skremmende” – Terror Weekend

Kjøp billetter til What Keeps You Alive her. 

Sjekk traileren her:

Hunter Killer

Premiere 4. januar. 2 t. 2 min. 15 år

Dypt under Nordishavet er den amerikanske ubåtkapteinen Joe Glass (Butler) på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel, da han oppdager at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden. Med sin stab og hjemland på spill, må Kaptein Glass samle en elitegruppe Navy SEALs trosse fiendlig
farvann og redde den kidnappede russiske presidenten for å avverge tredje verdenskrig.

I øvrige roller finner vi Gary Oldman (Oscarvinner for “Darkest Hour”), Common
(“John Wick: Chapter 2”), Linda Cardellini (“Avengers: Age of Ultron”) og Toby Stephens
(“Die Another Day”).

Kjøp billetter til Hunter Killer her. 

Sjekk traileren her:

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg