– Vi skreddersyr sikkerhetsløsninger for din bedrift, sier Gry Pedersen i Vekter og Alarmservice (VAS) på Kongsberg.

Moderne teknologi kan ikke erstatte vekteren som sikkerhetsbransjens fremste ressurs. De beste sikkerhetsløsningene kombinerer mennesker, teknologi – og ikke minst kunnskap.

– En avtale med et vaktselskap er en svært rimelig forsikring for bedriften. Det koster bare noen få kroner per dag å få sikret store verdier, sier Gry Pedersen.

– Vi leverer alarm, adgangskontroll, vakthold og kameraovervåkning til næringslivet og Sector boligalarm til privatmarkedet.

– Vi registrerer også en økende interesse fra næringslivet for å sikre medarbeidere mot uforutsette hendelser og ser samtidig at svinn er et økende problem for mange bedrifter, sier Gry Pedersen.

– Derfor setter vi i gang en egen kursavdeling som i første omgang tilbyr ran, svinn og konflikthåndteringskurs. Kurset er utviklet av tidligere rans-etterforskere fra politiet i Oslo og Romerike.

Vekter og Alarmservice på Facebook

VAS har en bred meny der kundene kan velge skreddersydde løsninger etter ønsker og behov.

Vakthold
Med mobilt vakthold vil våre vektere sørge for å forebygge og trygge bedriften når ingen ansatte er tilstede.Tjenesten kan bestå av utvendig og innvendig kontroll for å hindre uønskede hendelser som hærverk og skade på bygning, innbrudd, brann og vannlekkasjer.

Noen av tjenestene vi yter:
– Sjekk av elektriske installasjoner (kaffemaskin, ovn, lys etc)
– Temperaturkontroll på f.eks serverrom
– ID-sjekk av påtrufne
– Sjekke alarmstatus
– Låsekontroll
– Bortvisning av uvedkommede

Ved hjelp av vårt topp moderne rapporteringssystem vil vi sende avvik med hendelsesrapport og bilder (ved behov) umiddelbart når vekter har avsluttet oppdraget til de som måtte ha behov for denne type informasjon i bedriften. Rapporten blir levert via e-post, og garantert til rett tid. Er det behov for å ha vekter på stedet over tid så kan vi tilby stasjonært vakthold hvor vi kan utføre kontroll av et område eller bygning.

Alarm
Våre alarmsystemer er basert på produkter fra markedsledende produsenter og med fokus på løsninger tilpasset hvert anlegg og den enkelte kundes spesifikke behov. I tillegg til innbrudd og brann kan systemene også detektere tekniske alarmer slik som temperatur og vann. Alarmer og driftsmeldinger overføres til vår alarmstasjon som treffer de tiltak som er avtalt med kunden for den aktuelle hendelsen.

Har du allerede et alarmanlegg fra en annen leverandør, kan du fortsette å bruke denne og allikevel overføre alarmen til oss. På mange produkter i markedet kan vi til og med ta over serviceavtalen på anlegget.

Kameraovervåkning
Vi leverer produkter fra markedets ledende produsenter, og er derfor ikke låst til noe enkelt merke. Dette sikrer at vi kan fokusere på løsningen som best møter den enkelte kunde utfordringer og ønsker, framfor et lite utvalg produkter. Alle våre anlegg kan overvåkes fra ekstern klient f. eks via nettleser eller med en app på smarttelefon. Kameraovervåkning har en meget preventiv effekt mot kriminell aktivitet som tyveri, hærverk og underslag, samtidig som bilder kan være avgjørende for etterforskning dersom du skulle rammes av en hendelse. Vi kan levere systemer som kan skaleres fra ett enkelt kamera og opp til et ubegrenset antall kameraer, og med alle nivåer av kompleksitet som for eksempel samhandling med andre typer systemer som alarm, lysstyring osv. og avansert videoanalyse.

Adgangskontroll
Vi leverer adgangskontrollsystemer for alle behov. Om du vil kontrollere én dør eller flere hundre dører, har vi løsninger for dette. Et elektronisk adgangskontrollsystem åpner en helt ny horisont i forhold til et nøkkelbasert system. Utover hvem som skal få tilgang og hvor, kan man nå også kontrollere når vedkommende skal ha denne tilgangen. Man kan videre enkelt et tilgangsnivå med et museklikk, uten behov for å skifte låssylinder eller andre kostbare tilltak. Ved behov kan adgangen like enkelt slettes, slik at sikkerheten er opprettholdt selv om noen for eksempel skulle miste sitt adgangskort eller liknende. Systemene kan også samhandle med andre systemer som alarm, kameraer, lysstyring, ventilasjon med mer. Slik at man får mest mulig igjen for innvesteringen.

Selecta DNA
Selecta DNA består av en væske som inneholder en unik DNA-kode som kan påføres verdifullt utstyr. Selecta DNA brukes for å merke og spore eiendeler og forebygger tyveri, innbrudd og ran, og lar politiet koble kriminelle til åsteder, da tyvegods kan spores. Politiet kan søke i databaser og sørge for at eiendeler leveres tilbake. Selecta DNA benyttes i 48 land.

3600.no

Se alle innlegg