3 spennende boliger til salgs

Foto: 3600.no

På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Den lokale kunnskapen er gull verdt

Oppskriften på et godt boligsalg er erfarne meglere som kjenner nærområdet i Kongsberg. De lokale meglerne fra Eiendomsmegler 1 Kongsberg kjenner markedet, har erfaring og lokalkunnskapen som kan gi deg et trygt boligkjøp.

Under ser du et utvalg boliger Eiendomsmegler 1 på Kongsberg har til salgs akkurat nå. 

Gamlegrendåsen. Innbydende enebolig i kjede med garasje, 3 soverom og 3 terrasser på Kongsbergs solside

Eiendommen er beliggende fint til i et nyere og attraktivt boligfelt på Gamlegrendåsen i Kongsberg. Her er det nærhet til blant annet skole, barnehage, butikk, offentlig kommunikasjon, friområder og kort vei til sentrum. Boligen har hele 3 terrasser med delvis takoverbygg.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Skrimsletta. Nyere (2017) og tiltalende leilighet i 1. etasje med parkering i garasjekjeller

Forholdsvis ny leilighet med enkel adkomst beliggende i nytt boligområde på Skrimsletta. Leiligheten er tiltalende og moderne, og fremstår som med en praktisk planløsning.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

Raumyr. Tidsriktig endeleilighet med trappefri adkomst og garasje – Vestvendt terrasse og peis

Moderne innredet leilighet med enkel adkomst beliggende i rolige omgivelser på Raumyr. Leiligheten er malt i tidsriktige farger og fremstår som meget tiltalende. Kort vei til skole og barnehage samt skog og friområder. Gangavstand til nærbutikk og sentrum forøvrig.

Se flere bilder og den komplette salgsoppgaven her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg