– 0 % fastrente i tre år – det er billig det!

[addtoany]

Dette er en bil som garantert vil gjøre Norges mest fornøyde bilkunder enda mer fornøyde. Nye Toyota Avensis både ser bedre ut og er blitt bedre å kjøre. (VG motor)

– 0 % fastrente i tre år – det er billig det!

Tekst og foto:3600.no Sponset innhold

Toyota Avensis får svært gode tilbakemeldinger. Full pott på sikkerhet, god plass, gode kjøreegenskaper, oppgradert design og ikke minst en svært prisgunstig familiebil, er noe media trekker fram i sine tester av bilen.

– Dette er en sportslig, frisk og stødig bil med et høyt utstyrsnivå. En morsom, trygg og god bil å kjøre, sier Rune Fremming, salgskonsulent hos Funnemark Kongsberg.
[the_ad id=»36562″] [the_ad id=»36563″]

Les mer om Toyota Avensis og tilbudet fra Toyota Funnemark!

«Det beste kommer som standard» bruker Toyota som slagord i sin markedsføring av bilen. 

fremming2liten
Rune Fremming, Funnemark Kongsberg

Den nye Avensis er utstyrt med LED-teknologi i hovedlyktene og får et karakteristisk utseende med LED-pærer både bak og foran. I tillegg til å bidra til et moderne utseende, gir denne lysteknologien enda bedre lys foran bilen under mørkekjøring. Hovedlykter med LED – pærer gir et hvitere lys som lyser opp veien foran bilen enda bedre samtidig som de bruker mindre strøm. Kjørelys med LED (DRL) – teknologi gjør bilen synlig for andre trafikkanter og er en integrert del av det nye Avensis-designet. Cornering function – Ekstralys med svingfunksjon sørger for at du får mer lys og kan se et bredere felt foran bilen ved kurvekjøring og svinging i lave hastigheter. Lyktegruppene bak har LED – teknologi og tegner en karakteristisk V-signatur under kjøring. Også bremse- og tåkelysene har LED-pærer.

Den nye Avensis gir deg et ekstra høyt sikkerhetsnivå, men uten at det koster noe ekstra. Avensis leveres nå med våre nye og avanserte sikkerhetssystemer som standardutstyr. For å gi føreren økt trygghet og støtte under alle forhold, leveres TSS-pakken med fire aktive sikkerhets¬teknologier: Kollisjonsvern med autobrems (PCS) som er standardutstyr for alle utstyrsgrader, mens filskiftvarsler (LDA), automatisk fjernlys (AHB) og skiltlesing er standardutstyr. Disse teknologiene reduserer risiko for at en Avensis skal bli involvert i trafikkuhell.

3600.no

Se alle innlegg