Topp med stand i Barnivalen

Blid hockeygjeng. Foran fra venstre: Julian Gotfredsen og Victor Brandt Andersen. Bak fra venstre: Kine Gotfredsen, Jørn Raimond Andersen og Rune Gotfredsen. Foto: Anniken Tangerud

Denne gjengen kommer nok tilbake til neste år.

Barnivalen er Jazzfestivalens egne festival for barn. I fire hele dager forvandles Magasinparken til et spennende festivalområde.

Fra konserter og underholdning på scenen, vokalworkshops, lydverksted til hoppeslotthinderbaner, ansiktsmaling, hinderløype og tegneverksted, er det meste tilrettelagt for at barna skal få en kreativ og gøyal opplevelse.

Se også: Barnivalbilder fra dag 3 og Showtime med Studio3.

En av de nye bidragene i år var standen til KIF Ishockey. Her kunne du blant annet lære å skyte på et ishockeymål.

Kjekt å lære av de litt eldre med erfaring. Foto: Anniken Tangerud

– Det er utrolig flott å være her! Vi har hatt masse folk innom og ikke minst mange jenter, noe som er ekstra moro, forteller Kine og Rune Gottfredsen.

De to har hatt ganske lange dager inne på festivalområde, men får mye hjelp fra andre i klubben.

– Styret, foreldre, trenere og medlemmer har virkelig stilt opp og stått på. Helt fra de aller minste på åtte år til gutta på A-laget. Så dette er en skikkelig «team effort» [klubbinnsats, red.anm.], skryter de.

Grunnen til at de dukket opp på sommerhalvåret på denne måten er enkel: markedsføring og rekruttering.

– Vi ønsker å få vist frem sporten, skape blest rundt den åpne dagen vi har i september, og hva er vel bedre enn å gjøre det under Barnivalen? Jazzen er jo en stor happening i byen.

Begge er superfornøyde med deltakelsen.

– Det har gått veldig bra. Alle synes det har vært moro å få prøve litt og få litt opplæring av de større. Vi har også hatt endel gjengangere innom. Det fine er at folk har tid til å slå av en prat.

Hva representerer jazzen for dere?

– Liv i byen. Kongsberg får vist seg frem fra sitt aller beste og drar frem alle essene fra ermet, smiler Kine.

Ser vi dere til neste år?

– Ja. Det skal vi prøve på. Dette var utrolig gøy!

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg