To reklamebyråer blir til ett

Foto: Thomas Hegna

Fra desember 2019 vil det Notodden-baserte reklamebyrået BBOX slå seg sammen med reklamebyrået Akari, som holder til i Kongsberg.

Pressemelding

For de virksomhetene som samarbeider med BBOX i dag vil endringen først og fremst bety at de får tilgang til enda bredere kompetanse.

Satser på Notodden

BBOX er i dag Notoddens eneste reklamebyrå, og de som utgjør BBOX i dag vil fortsatt være lokalisert i Notodden.

Eirik Bratlie blir avdelingsleder i Notodden med ansvar for store deler av kundekontakten, mens Camilla Walaker vil jobbe med produksjon av grafisk materiell og nettsider.

– Vi gleder oss til å bli en del av et større fagmiljø. Dette vil være fordelaktig både for oss ansatte som er lokalisert på Notodden og for kundene våre, som får tilgang til enda bredere kompetanse, forteller den kommende avdelingslederen i Akari Notodden, Eirik.

Samlet sett vil det at BBOX og Akari slår seg sammen bety at kompetansen på design og markedsføringstjenester styrkes både i Kongsberg og på Notodden, samtidig som tjenestetilbudet i Notodden styrkes.

Lokalt innhold med lokal forankring

Reklamebyrået Akari samarbeider i dag hovedsakelig med små og mellomstore bedrifter.

I markedsføringen har de som mål å lage lokalt innhold som engasjerer, og for å få til dette er det viktig å kjenne godt til lokalsamfunnet.

– Denne sammenslåingen er en formalisering av et allerede godt samarbeid. Dette skal gjøre oss i stand til å kunne levere enda flere og bedre tjenester til kunder i Kongsberg, Notodden og omegn, forteller daglig leder i Akari, Simen Jahnsen Ljøterud.

Totalt vil Akaris avdelinger i Notodden og Kongsberg utgjøre 10 personer etter sammenslåingen.

Dette betyr en sterkere organisasjon, enda bredere kompetanse og enda mer spisset kompetanse.

Blant tjenestene Akari tilbyr finner du webdesign og -utvikling, grafisk design, markedsføring, annonsering og innholdsproduksjon.

3600.no

Se alle innlegg