Tilpass din nye leilighet – akkurat slik du ønsker

Marius Haraldstad og Lars Martin Nilsrud fra Eiendomsmegler1 synes Gamlegrendåsen Terrasse har en av byens beste utsikter. Foto: Reklamebyrået Akari AS

Fleksibiliteten i de nye leilighetene i Gamlegrendåsen Terrasse gjør at du blant annet kan utvide kjøkkenet, bytte ut flisene og tilpasse store deler av leiligheten slik det passer deg.

Da de 36 nye leiligheter står klare for innflytting i Gamlegrendåsen Terrasse blir det kort vei til både by og skog. Og den gode standarden både innvendig og utvendig, gjør prosjektet populært.

Les også: Nå starter salget av Gamlegrendåsen Terrasse.

Fordelene med de nye leilighetene i Gamlegrendåsen Terrasse er mange.

– Kjøper du på et tidlig tidspunkt i prosjektet har du muligheten til å kunne tilpasse leiligheten til dine ønsker og dine behov før du flytter inn, forteller Lars Martin Nilsrud, Eiendomsmegler MNEF for Eiendomsmegler1 Kongsberg.

Illustrasjon. Foto: Rift AS

Ditt hjem – din stil

Kjøper du en helt ny leilighet hvor ingen har satt sine spor før deg, har du muligheten til å sette ditt personlige preg på ditt nye hjem.

Leilighetene i Gamlegrendåsen Terrasse tilbyr derfor flere valgmuligheter, med og uten tillegg i pris.

– Blant annet har vi fire forskjellige standardvalg til fargen på veggene og to standardvalg av 1-stavs eikeparkett. Du får også fritt valg av fargen på kjøkkenfrontene fra Sigdal og modellen Uno Palett, forklarer Marius Haraldstad, Eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler 1 Kongsberg.

Gjennom tilvalgene kan du også gjøre spesialtilpasninger som for eksempel å utvide kjøkkenet der det er plass til det, eller velge andre fliser på badet.

– Uansett hva du velger er du garantert en ny, moderne og vedlikeholdsvennlig bolig med høy kvalitet og smarte løsninger, understreker Marius.

Her kan du navigere deg rundt og velge den boligen som passer deg: BOLIGVELGER.

Illustrasjon. Foto:
Illustrasjon. Foto:

Fleksible planløsninger

De 36 første leilighetene som er til salgs er spesielt utviklet for å passe ulike bosituasjoner og behov.

– Leilighetene har derfor ulik størrelse, pris og karakter, men felles for dem alle er at de har store vindusflater, lyse og luftige rom og en flott utsikt, forteller Marius.

Det tilbys også tre leilighetstyper som har en fleksibel planløsning.

– På den måten kan du velge det som passer best for deg og din families behov.

Kort fortalt handler det om hvordan du ønsker å løse romfordelingen og utnytte de fordelene det gir.

– For type 04 og 04B kan du flytte inngangen til soverom 2 fra entréen til stuen, og erstatte den vanlige slagdøren med en skyvedør. På den måten kan du også bruke soverom 2 som en del av oppholdsrommet.

– For leilighetstype 19 kan du velge mellom tre planløsningsalternativer. De to første alternativene er som vi beskriver over. I tillegg kan du her flytte kjøkkenet inn på soverom 2, slik at du får en større stue og separat kjøkken for de som trives best med det.

I bildekarusellen under finner du noen av de alternative plantegningene. 

Ved siden av den ypperlige beliggenheten, vil du flytte inn i en splitter ny leilighet med alle fasiliteter du kan forvente av et nybygg.

Lars Martin ønsker deg velkommen til Gamlegrendåsen Terrasse. Foto: Simen Ljøterud/Akari

I Gamlegrendåsen Terrasse blir det underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg, heis opp til alle leilighetsplan, balkonger og terrasser med sol og utsikt, og moderne, effektive boliger av god kvalitet.

– Her kan du parkere bilen i et oppvarmet garasjeanlegg, ta heisen opp til etasjen din og nyte en av byens beste utsikter i ditt egne, private uterom, avslutter Lars Martin.

 

 

Har du lyst til å høre mer om Gamlegrendåsen Terrasse, eller kunne du tenke deg bli enda bedre kjent med prosjektet?

Meld din interesse her.  

Utsikten er upåklagelig. Foto: Simen Ljøterud/Akari

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg