Trenger du en unnskyldning for å gå tidlig ut på lørdag? Da velger du Eftasblues i Christians Kjeller!

Det er ikke akkurat gyldne tider for utelivsbransjen, men for publikum kan kreative smittevern-løsninger bety unike opplevelser. Førstkommende lørdag (24. oktober) blir det både Eftasblues og Kveldsblues med maks 44 publikummere i Kjeller’n. Eftasbluesen starter klokka 17.00, Kveldsbluesen klokka 21.00.

Det betyr en dobbel dose «The Bills» –  hvis du velger å gå på begge konsertene 🙂

Det er altså plass til maks 44 publikummere, så kjøp billetter på forhånd her: https://kongsbergblues.ticketco.events/no/nb

Bill Booth og Bill Troiani (The Bills) er begge veletablerte og erfarne amerikanske musikere som har bodd i Norge i mange år. De har spilt sammen som duo og i forskjellige band opp gjennom årene, men merkelig nok har de aldri spilt inn og gitt ut musikk sammen – før nå (noen ganger er de beste og største skattene rett foran deg…). Deres første album sammen er nå tilgjengelig på deres hjemmesider: www.thebills.no 

Hver for seg har disse solide musikerne markert seg i den norske musikkbransjen innenfor flere sjangere, fra blues til folkrock. De har utgitt sitt eget materiale, mottatt nasjonale og internasjonale utmerkelser og jobbet med noen av de største artistene i Norge.

Med lang fartstid på scenen og grunnleggende kunnskap om den amerikanske musikkarven fra eget hjemland, ivaretar The Bills det kulturelle særpreget fra denne musikktradisjonen på en overbevisende og humoristisk måte.

Siden 2012 har Billy T og Bill Booth opptrådt mye som en duo, hvor de kombinerer Billy T’s soul og blues røtter med Bill Booths americana og folk musikk. Sammen skaper de en helt unik og egen sound. Snart kommer deres første album første album som ”The Bills”.

De nye sangene på albumet har tradisjonelle innslag fra autentisk blues, swing og country. De to musikernes særpregede stemmer, sammen med Billy Ts drivende bass, Bill Booths herlige bluesfele og gitar og Alexander Pettersens heftige rytmer på trommene, gir en autensitet til denne musikken som bare amerikanere kan.

Billy T kommer fra New York City og har vunnet Spellemannsprisen to ganger. Han ble også nominert i 2016 med Billy T Band og albumet “Reckoning” (Big H Records). Dette albumet ble også omtalt i det prestisjefylte amerikanske musikkmagasinet DownBeat: 

”Troiani’s a confident vocalist and songwriter with a gift for conjuring wistful emotional states without being overstated or bombastic about it”.

Frank-John Hadley: DownBeat July 2017

Bill Booth vokste opp i landlige Maine i USA. Hans sjette soloalbum ”Some Distant Shore” (Wheeling Records) har vært inne på topp 40-listen i Folk DJ Radio Airplay Chart i Amerika samt radiospilling og fått gode anmeldelser i både Storbritannia og Irland, inkludert i BBC.

“Some Distant Shore” ble også nominert til Spellemannprisen i 2017. 

Bill Booth – gitar, fele, vokal
Bill Troiani – bass, vokal
Ian Fredrik Johannessen – gitar
Alexander Pettersen – trommer

Vi gleder oss å se denne duoen på Kongsberg lørdag 24 oktober 2020.
Det blir to sesjoner denne lørdagen. Først litt eftasblues fra kl 17 og senere kveldsblues fra kl 21:00.
Dette er to separate konserter med separat billettsalg.
Gjestene til ettermiddagsbluesen må forlate lokalet senest kl 20:00 med mindre de også har kjøpt billett til kveldsblueskonserten.

Del og lik!
  • 20
  •