Kunne du tenkt deg 50.000 kr., 25.000 kr. eller 15.000 kr.?

Slik ønsker Block Watne å gi noe tilbake til Kongsberg.

 

Block Watne har siden 1970-tallet vært en sentral aktør i boligbyggemarkedet i Kongsberg. Firmaet tenker langsiktig  og nyskapende for å oppfylle boligsøkernes drømmer.

Det verdiskapende samspillet med kommunen, ønsket om å bidra til samfunnsutviklingen og å skape populære områder i byen i nærhet til naturen, viser seg også i deres engasjement i lokalmiljøene.

Derfor ønsker Block Watne nå å hjelpe lag og foreninger med økonomisk støtte.

– Dette handler om at vi ønsker å være en del av lokalsamfunnet og vise at vi bryr oss – også i det små, forteller Beate Wojtaszek ivrig.

Det vil de gjøre ved å gi ut 3 sponsorpotter på 50.000 kr., 25.000 kr. og 15.000 kr.

– Dette gleder vi oss veldig til og vi er jo en stab som er veldig glad i idrett og det å engasjere oss, forteller den tidligere alpinisten.

I søknaden ser de gjerne etter en klubb eller forening som ønsker seg et langsiktig samarbeid med klare mål for hva midlene kan brukes til. Block Watne satser på delaktighet og en tilstedeværelse for klubben eller foreningen.

– Dette er helt nytt for oss. Så vi er spente på å se hvem som søker. Spennet går jo fra skolekorps til klatreklubb, kulturforeninger og breddeidrett. Her kan hvem som helst søke! Det er ingen kriterier, men de med de mest nyskapende og kreative forslagene, vil nok ha et fortrinn, avslutter Beate.

Søknadsfristen er 1. juni.

For mer informasjon og søknad, kontakt Block Watne på Beate.Wojtaszek@BlockWatne.no

3600.no

Se alle innlegg