Takk for meg

Anniken Tangerud er redaktør og journalist i 3600.no. Foto: Bjørn Isaksen

Da har tiden kommet hvor jeg takker for meg som redaktør og journalist i 3600.no. Et tre og et halvt år eventyr er nå over.

Når jeg nå ser tilbake er det med beundring, stolthet og takknemlighet for alle de mange fantastiske menneskene jeg har møtt på veien, for de små og store historiene det har vært en glede å dele med dere, for alt vi har fått til, for alt jeg har lært.

Det er vanskelig å sette ord på hva denne jobben har betydd, men omgitt av dyktige og hyggelige folk på alle kanter, har tiden i 3600.no kort sagt beriket livet mitt på et fenomenalt vis.

De utallige notatbøkene fra møter, intervjuer, prosjekter og ideer, vekker både gode minner og varme smil. Ordene vitner samtidig om en drømmejobb som både har vært morsom, inspirerende, motiverende og meningsfull.

Samfunnsengasjement

Det å kunne løfte opp og være stemmen til ildsjeler som virkelig brenner for noe, for byens mangfoldige og spennende næringsliv, kulturliv, idrettsliv, akademia og kommune, har vært en sann ære!

3600.no og Kongsberg-magasinet har vært en katalysator for de gode og positive historiene om byen vi er så glade i og stolte av, og høydepunktene har vært så mange at det er umulig å trekke frem enkelthistorier.

Minner fra tiden i 3600.no som vil for alltid har en spesiell plass i hjertet mitt. Foto: Anniken Tangerud / Vibe Haugejorden / Mari B. Hole / Skjermdump NRK / Tale Tovsrud Hanssen / Simen Ljøterud / Tommy Johansen.
.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg nå må gå? Det er rett og slett økonomi. Det har ikke vært en enkel oppgave for daglig leder og eiere å drifte butikken, og med en pandemi som stoppet alle inntekter oppå det hele, var nedbemanning den eneste utveien.

Men. Det har vært et sant privilegium å ha hatt denne jobben, og det er med et bankende, vemodig hjerte jeg nå forlater den.

I 3600.no fikk jeg tillit og frihet fra første dag og før jeg signerer av for godt, må jeg få rette en stor takk til sjefen sjøl, Bjørn Isaksen, mine flinke kolleger, samarbeidspartnere, kunder, alle jeg har møtt på reisen, og ikke minst dere trofaste lesere og følgere. Dere er fantastiske!

Takk!!

Ps. Om du vil vite mer om hvilken kompetanse og erfaring jeg har og hva jeg kan bidra med, kan du lese mer om dette på min LinkedIn-profil her (ekstern lenke).

Takk for meg! Foto: Anniken Tangerud

3600.no

Se alle innlegg