På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 7 boliger som er til salgs akkurat nå:

Kongsgårdmoen – Pent oppusset enebolig med hybel

I et solrikt og barnevennlig område i blindvei finner du denne pent oppussede eneboligen med hybel. Meget barnevennlig boområde på Kongsgårdmoen med kort vei til barnehage, den nye skole på Kongsgårdmoen, skog/friareal med lysløype, buss-stopp, samt til idrettsanlegg.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Stertebakke – Oppussingsobjekt med sentral og solrik beliggenhet

Like utenfor sentrum finner du Stertebakke og Stertebakke borettslag, et borettslag det er lett å trives i med et godt og stabilt bomiljø. Leilighetene har meget gode solforhold med vestvendte terrasser. Flott utsikt mot byen og over til Funkelia. Leiligheten til salgs er en toromsleilighet på bakkeplan med behov for oppussing. Fra busstopp på Drammensveien har TIMEkspressen avganger til Kongsberg sentrum og Notodden i den ene retningen, og Drammen, Oslo og videre til Gardermoen i den andre retningen. Kolonialen på Gamle Drammens vei er kun en kort spasertur unna og med sykkel kommer man seg til sentrum i løpet av få minutter.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Henckeltunet – Leiligheter med fantastisk utsikt

Alle drømmer vi vel om å ha både naturen og byen i umiddelbar nærhet. På Henckeltunet får du nettopp det! Leilighetene på Henckeltunet inngår i et nytt og velfungerende boligområde på Gamlegrendåsen Nord. Her bor mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert bomiljø. Området ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området.

Henckeltunet byr på 18 leiligheter fordelt på 3 stk 6-mannsboliger som vi kaller hus 1, hus 2 og hus 3, se bilde. Leilighetene på Henckeltunet er organisert i et OBOS tilknyttet borettslag med lave innskudd. Les mer om felleskostnader og borettslag lenger nede på siden.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Enebolig med hybel, flott utsikt og meget gode solforhold

Vestvendt, solrikt og flott til med fantastisk utsikt over byen og Funkelia finner du denne pene og innholdsrike eneboligen. Eiendommen ligger i et eldre, etablert og attraktivt boligområde på Raumyr. Boligen ligger i blindvei med kort avstand til skole,barnehage og marka. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Skavanger – Nyere 3-roms selveierleilighet

Praktisk innredet eierseksjon/leilighet i 2. etasje og 3. etasje/loft. Eiendommen ligger fint til i et nytt lite boligfelt i et eldre og etablert boligområde på Skavanger i Kongsberg. Det er kort vei til Skavanger barnehage, skole, idrettshall og matvarebutikk. Gang og sykkelstier til sentrum. Nærhet til skog og friområder. Gode bussforbindelser til sentrum med tog og Timeekspressen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Gamlegrendåsen – Halvpart av tomannsbolig med gode solforhold

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med flott utsikt, gode solforhold og koselige uteplasser. Boligen ligger solrikt og flott til i et etablert og populært boligområde på Gamlegrendåsen nord. Nærhet til skog og friområder, gang- og sykkelstier. Kort vei til bl.a. skole, barnehage og Teknologiparken. Bussforbindelse til byen.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Raumyr – Sjarmerende enebolig med stor tomt

Solrikt og flott til i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Raumyr finner du denne sjarmerende eneboligen med uthus på en stor tomt. Her er det kort vei til skole, barnehage, fotballbane, skog og friområder. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg