På jakt etter drømmehuset? Ønsker du å flytte på deg? Da bør du kikke her.

Det ligger mye til rette for at du skal kunne trives i Kongsberg. Her er det kort vei til både skogen, fjellet, sjøen eller hovedstaden. I tillegg er byen vår ideell for småbarnsfamilier, med et bredt og godt tilbud innen både idrett og kultur.

Er du en av de som drømmer om å flytte eller eie noe nytt, er det viktig å holde seg oppdatert på boligmarkedet. Kongsberg er i så måte et svært attraktivt og spennende marked om dagen. Under finner du flere muligheter til å finne boligdrømmen i Kongsberg.

Her har du et utvalg av 4 boliger som er til salgs akkurat nå:

Skarpåsskogen – Særpreget enebolig med attraktiv beliggenhet på solsiden

 I attraktive og sentrumsnære omgivelser i Skarpåsskogen, finner du denne særpregede eneboligen som strekker seg over tre plan. Området er etablert, solrikt og barnevennlig. Herfra har man en flott utsikt og kort avstand til både skole, barnehage, sentrum, dagligvare, offentlig transport og skog/friområder..

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Sentrum – Nyere 3-roms leilighet i 2.etg. med takterrasse

Sentralt og flott til i Abels Gate finner du denne nyere 3-roms selveierleiligheten som ligger i 2.etasje og inneholder gang, bod, kjøkken med åpen løsning til stue og utgang til takterrasse på ca 20 kvm, bad/vaskerom og to soverom. I tillegg medfølger en utvendig sportsbod i fellesanlegg og en parkeringsplass i felles carportanlegg. Området er solrikt og barnevennlig med utsikt til Lågen. Gangavstand til bysentrum med de fleste servicetilbud og Knutepunktet med hyppige tog- og bussforbindelser til de større byene. Kort vei til bl.a. skole, barnehage, svømmehall, Teknologiparken med mer.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Særpreget og innholdsrik enebolig ved Lågdalsmuseet nært sentrum.

I et veltablert og rolig boligstrøk med mye sol og utsikt finner du denne eneboligen tegnet av arkitekt Magne Engerdalen. Eneboligen ligger på solsiden av byen med meget gode solforhold. Sentral beliggenhet med kun minutters gange til sentrum, tog og buss.

Rett over veien ligger byens grønne lunge Lågdalsmuseet, en fantastisk ekstrahage sommer som vinter. Om sommeren er det dyr og lekeplasser der, om vinteren er det perfekt for aking.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

Lindbojordet – Lyst og pent enderekkehus med nyere bad.

Velkommen til Bjørneveien 25 F! Her har du et rekkehus med nærhet til barnehage, skole og dagligvarebutikk. Boligen byr på 3 soverom, nyere bad og bra med lagringsmuligheter i kjeller. Godt utnyttet areal og en plass du vil trives! Eiendommen ligger syd/nordvendt og fint til, i et eldre, etablert og populært boligstrøk på Lindbojordet. Kort avstand til dagligvare, buss-stopp, skole, barnehage, og til skog/friareal.

Se flere bilder og les mer om boligen her. 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg