Krona Kino har litt for alle denne helgen. Her er ukens premierer.

Se hele kinoprogrammet her. 

Mission: Impossible – Fallout

Premiere 3. august. Action / Eventyr / Thriller 2 t. 27 min. 12 år
Handlingen foregår i Kashmir, India, men scenen ble spilt inn i Norge – nærmere bestemt Preikestolen. Foto. UiP

Tom Cruise er tilbake som Ethan Hunt i Mission: Impossible. Og denne gangen er selveste Preikestolen i Norge en av destinasjonene. Et IMF-oppdrag går feil, og det får fatale konsekvenser for verden. Når Ethan Hunt forsøker å gjenoppta oppdraget, begynner CIA å ispørresette motivene hans. IMF-teamet står foran et intenst kappløp mot tiden for å forhindre en global katastrofe, mens både CIA og internasjonale terrorister gjør alt i sin makt for å stanse dem.

Kjøp billetter til Mission: Impossible – Fallout her. 

Se traileren her: 

Book Club

Premiere 3. august. Komedie 1 t. 43 min. Tillatt for alle
Foto: Paramount

Diane (Diane Keaton) har nylig blitt enke etter 40 års ekteskap. Vivian (Jane Fonda) trives best i forhold uten forpliktelser. Sharon (Candice Bergen) jobber seg fremdeles gjennom en skilsmisse fra tiår tilbake. Carols (Mary Steenburgen) ekteskap er på vei nedover etter 35 år.

Fire livslange venner får livet snudd på hodet når bokklubben deres tar for seg den beryktede Fifty Shades of Grey. Enten det er å oppdage nye romanser eller gjenoppta gamle flammer, inspirerer venninnene hverandre til å gjøre sitt neste kapittel til det beste…

Kjøp billetter til Book Club her. 

Se traileren her: 

Den store stygge reven

Premiere 3. august. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm 1 t. 20 min. Tillatt for alle

Du forlater kinoen med et digert glis….

Den som tror at det er rolig og fredelig på landet tar feil. Her finner du nemlig spesielt hissige dyr; en rev som tror han er en kylling, en kanin som jobber som stork, og en and som vil bli julenisse! Hvis du er på landet på ferie, kjør forbi dette stedet!!

Kjøp billetter til Den store stygge reven her. 

Se traileren her: 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg