Vil du ha best mulig utgangspunkt til å komme deg frem i vinterføre om dagen, er det bare å ta turen innom bilSpiten.

Stadig flere Kongsbergensere velger firehjulsdrevne biler. Forståelig nok, siden vi bor i en by hvor bratte bakker og utfordrende føre dominerer store deler av året.

Flere valgmuligheter.

Som byens største bilforhandler på 4×4*, kan bilSpiten tilby en rekke modeller med den ekstra kraften du trenger for å komme deg trygt frem i vinterføret.

bilSpiten er stolt forhandler av Volvo, Mazda og Ford – tre merker som utfyller hverandre svært godt.

*Basert på modellutvalget med 4×4.

Testvinner

En av modellene bilSpiten tilbyr 4×4 i er Mazda CX-5.

Mazda CX-5 gikk av med seieren som årets kompakt-SUV i Dagens Næringsliv. Vi tok derfor en prat med Kjetil Måkestad, salg og markedsansvarlig for nye biler hos bilSpiten i Kongsberg – hvor du får kjøpt testvinneren!

Mazda CX-5 har nylig blitt kåret som årets kompakt-SUV. Se testen her!

Mazda CX-5 er SUVen som falt best i smak hos alle testerne. I tillegg gjør den det veldig skarpt innen kriteriene testworthy pris og miljø. Dette er andre generasjon av Mazdas store suksess på det norske markedet og dette er en bil som gir en svært god totalpakke som bil. Det er en komplett kompakt SUV til en god pris. – DN.no

Ekte kjøreglede

Foto: Hyunjung Kim

– Det er et veldig godt og berettiget resultat, utrolig gøy for oss og Mazda! forteller en stolt Kjetil Måkestad, salg og markedsansvarlig for nye biler hos bilSpiten.

– I den klassen Mazda CX-5 konkurrerer, stiller de med et utrolig bra produkt. Den tar opp kampen mot langt dyrere aktører på markedet. Den skårer bra på mye, men jeg må trekke frem kjøregleden den gir, understreker Kjetil.

– Også det at man får mye for pengene, masse utstyr som adaptiv cruise kontroll med køkjøringsfunksjon og headup display med skiltgjenkjenning – bare for å nevne noe, legger han til.

Endringer i kjøpemønstret.

Dette er en folkelig bil også kalt folke-SUV og det er mange fordeler med denne type biler. Det er samtidig noe vi har sett på markedsutviklingen den siste tiden. Familier kjøper heller i dag en SUV enn en stasjonsvogn, slik som tidligere.

Statistikken viser at Kongsberg ligger høyt på bruken av SUV og 4X4 – noe som ikke er så rart da man tenker på klima, terreng og veistandard.

Stolt bilselger. Foto: Hyunjung Kim

Hva betyr Kongsberg for deg og dere her på BilSpiten?

– Her har barna mine et trygt sted å vokse opp. Kongsberg har også blitt kåret til Norges beste by å bo i – så bedre kan man ikke ha det! forteller Kjetil varmt og trekker frem byens innovative miljøer:

– Kongsberg er i tillegg langt fremme på den teknologiske fronten, med mange dyktige mennesker som også er interessert i bil, slik som jeg. Det som også er bra er at byen ikke er for stor, og at så mange bidrar til lokalsamfunnet, det er veldig positivt. Et flott mangfold!

«Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt en stor interesse for bil, motor og design»

Kjetil skryter også av det fantastisk miljøet hos bilSpiten.

– Her har jeg det veldig bra, et fantastisk miljø der jeg trives godt. Det å ha en jobb der jeg kan arbeide med biler er for meg utrolig flott. Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt en stor interesse for bil, motor og design – men det å skru på biler overlater jeg til de på verkstedet, forteller Kjetil og kommer med et tips til forbrukeren:

– Se på dine egne ønsker og behov, hva som passer for deg nå og de neste fire til fem årene? Det er ikke alltid det man hører i media er hva som er riktig for akkurat deg. Så ta turen til bilforhandler, å prøvekjør – opplev bilen, få følelsen og se hva som er rett, så skal vi bistå i prosessen å yte den beste servicen.

– Hos bilSpiten skal vi å leve opp til vårt slagord; Kongsbergs beste bilopplevelse, i det ligger det veldig mye. Det å ha fornøyde kunder er alfa omega! Vi ønsker å ta vare på de kundene vi har, men også tiltrekke oss nye. Vi gir det lille ekstra, avslutter Kjetil og smiler.

3600.no

Se alle innlegg