Stilling: Journalist- freelance

Stilling ledig på 3600.noSe flere ledige stillinger her!  Bestill stillingsannonseSend oss en forespørsel

Journalist- freelance

3600.no er et nettmagasin med fokus på Kongsberg. Menneskene, miljøene og historiene er utgangspunktet, men like viktig er det visuelle innholdet, med gode bilder og videoer. Takket være lojale lokale annonsører er 3600.no helt gratis for leserne. Løsningen er selvfølgelig 100% responsiv og tilpasset desktop, nettbrett og mobil. 3600.no eies og drives av Trettisekshundre AS v/Bjørn Isaksen og Simen Jahnsen Ljøterud. Bjørn er daglig leder med ansvar for det redaksjonelle innholdet, mens Simen er markedsansvarlig og har den daglige kontakten og oppfølgingen av våre annonsører. Målet med 3600.no er å skape et gratis alternativ for leserne, med fokus på et mer spennende lokalt innhold.

Beskrivelse

Journalist
– freelance

Utviklingsavdelingen i Buskerud fylkeskommune søker ny rådgiver i 100% fast stilling til team næringsutvikling. Fylkeskommunens arbeid innen næringsutvikling bygger på Regional plan for verdiskaping og næringsutvikling, 2015-2020. Fylkeskommunen jobber i partnerskap og nettverk i forhold til næringsutvikling, ikke med enkeltbedrifter.

Lyst på verdens mest fleksible jobb?

3600.no ønsker å presentere godt, lokalt og relevant innhold til våre lesere. Vi dekker ikke nyheter og hendelser, men vil i stedet forsøke å skape et noe mer tidløst innhold. Vi forfekter ikke meninger, men vil heller formidle de gode og/eller glade historiene knyttet til Kongsberg – med mennesker, arbeidsplasser, oppvekst, steder, miljøer, utdanning, teknologi og lokalhistorie. Portretter, intervjuer og reportasjer om – og for dem som setter pris på et av verdens beste steder å vokse opp, bo, leve og jobbe i. Kongsberg!

Vi tror det er mange der ute som har mye å bidra med for å fylle 3600.no med godt innhold for våre lesere. Derfor søker vi skribenter, frilansere og skriveglade i alle aldre og varianter til verdens mest fleksible jobb!

Tenk om vi kunne fått pensjonister til å fortelle om oppvekst på Kongsberg, slekstforskere og lokalhistorikere som kan gi oss spennende fortellinger, ungdom med frie tøyler som vil lage innhold for unge mennesker, noen som vil skrive om høyteknologi og hva som foregår i hjertet av verdens ledende bedrifter, noen som har lyst til å lage små portretter og intervjuer med spennende mennesker, hva med Kongsberg-folk som jobber og lever i utlandet, hva tenker våre nye landsmenn- og kvinner om å komme til en liten by på Østlandet? Kanskje du sitter på de beste ideene?

Vi kan foreløpig ikke tilby faste stillinger, men vil gjerne ha kontakt med deg som vil lage en sak i ny og ne og når det måtte passe, de som kan tenke seg å levere en-to-tre saker per uke, eller de som sitter på ferdig skrevne godsaker som de gjerne vil ha ut til leserne. Kanskje du er god til å lage videoer eller ta bilder? Alle aldre og alle varianter!

Annet
Hvis du ikke ønsker eller kan ta bildene selv, eller vil ha hjelp til å bearbeide tekster og innhold, så finner vi løsningene.

Frist snarest
Søknad merkes NA

Spørsmål om stillingen?
Bjørn Isaksen
Daglig leder
Telefon 480 50 225

Ønsker kun kontakt med søkere til stillingen

Bekkedokk 3, 3610 Kongsberg

 
Kontakt


Søknad


NA

Om stillingenNorge/Buskerud/Kongsberg


Hjemmeside
SØKNAD SENDES TIL BJORN@3600.NO

[the_ad_group id="120"]
[the_ad_group id="119"]

Teknisk Akari

Se alle innlegg