Sponser jazzen – igjen

Funnemark Kongsberg og Toyota sørger for bilparken til Kongsberg Jazzfestival – for tredje året på rad.

Funnemark Kongsberg og Toyota sponser festivalen med en miljøvennlig hybridbilpark slik at 800 frivillige får gjort det de skal, at artister blir hentet og kjørt – rett og slett bidra til at årets jazzfestival blir en folkefest der alt går på skinner.

– Sponsoratet er en viktig del av vår kommunikasjon, men dette handler mest om å være med på å skape noe positivt for byen vår – gi noe tilbake, forteller Robert Mederud, daglig leder hos Funnemark Kongsberg.

Funnemark og Toyota stiller opp med rundt 20 biler til årets festival, biler som selges som demobiler etter noen få kjørte kilometer.

– Det er klart at dette er et stort økonomisk løft for oss på Kongsberg, men det er også vår måte å takke jazzen og de frivillige – de som gir så mye av seg selv for å stable en fantastisk festival på beina hvert år. Kongsberg Jazzfestival er veldig viktig for byen, og det vil vi gjerne bidra til, sier Mederud.

– At bilparken vi sponser er miljøvennlig, ser vi på som en selvfølge for en festival som ønsker å være bærekraftig og grønn i tiden som kommer.

Toyota Funnemark på Kongsberg, finner du ute i Kobberbergsveien 6.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg