Stortings og Sametingsvalget 2017 nærmere seg. Vi har stilt partilederne i partiene som er representert i Kongsberg kommunestyre noen lette sommerspørsmål. Spørsmål som ikke har noe med politikk å gjøre.

Denne gangen har vi snakket med Venstres leder i Kongsberg, Bjørn Flo Knudsen.

Navn: Bjørn Flo Knudsen
Alder: 35
Driver med: Leder i Kongsberg Venstre og jobber med telekommunikasjon i Glitre Energi Nett.

Hva er en god sommeraktivitet for deg når du har fri?
Bading og det å nyte lyset om sommeren er en god sommeraktivitet for meg.

Drømmeferie, hvor ville du reist hvis du fikk velge?
Oj, verden har mange spennende steder jeg kunne tenke meg å besøke. Gjerne et sted med historie. For eksempel Inkaruiner eller parlamentet i London. Sistnevnte har jeg lyst å se innenfra. Det er vel mest sannsynlig at det kan skje i nær fremtid.

Har du hatt tid til å ta ferie i sommer, hva har du gjort?
Jeg har vært en uke på Hardangervidda. Også har jeg besøkt familie på Vestlandet og en tur til Gøteborg.

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først?
Tja, det er mye å ta av. Det er mange fine steder i og rundt Kongsberg, men jeg har alltid likt Kronene i Håvet.

Hva er din ultimate sommerlåt?
Smashing Pumpkins – Tonight, Tonight – det er en god sommerlåt for meg.

Hva er ditt beste sommerminne?
Jeg var på en «road trip» i USA for 10 år siden. Det må være beste sommerminne.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy?
Gaffa-teip (mye), en satellittelefon og en verktøykasse.

Har du lest noen bøker i sommer?
Det har det blitt dårlig med. Blir lett sittende om jeg starter.

Hva står på menyen hos deg om sommeren? Hva er din favorittmat om sommeren? 
Jeg synes det er godt med mat fra Grillen. Spareribs må være favoritten.

Til informasjon vil valglokalene i Kongsberg være åpne søndag 10. september fra kl. 16.00 til 20.00 og mandag 11. september fra kl. 10.00 til kl. 21.00. I tillegg er det allerede nå mulig å avgi forhåndsstemme.

Vi legger oss ikke opp i hva du bør stemme, men anbefaler å uansett bruke stemmeretten. Godt valg alle sammen!

 

The Smashing Pumpkins – Tonight, Tonight

 

3600.no

Se alle innlegg