Sommer i Kongsberg

Kongsberg har et rikt tilbud av aktiviteter, arrangementer og attraksjoner – for alle. I sommer skjer det ekstra mye, både for familier og aktive mennesker som er ute etter spennende lokale opplevelser. Her kan du sjekke ut sommerens aktiviteter.

Stollvandring i sølvgruvene

I juli kan du være med på daglige stollvandringer inn de første 800 meterne av stollen som strekker seg nesten 6 kilometer inn i fjellet. Les mer her.

Stisykkelbyen Kongsberg

Kongsberg er som skapt for stisykling! Omlag 10 minutter fra sentrum finner du sykkelstier for enhver smak. Les mer her.

Doktor Proktor utstilling

Sensasjonell samling av «Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes». En fantasirik og underholdende samling av dyr til glede og gru for barn i alle aldre. Les mer her.

Velkommen til fotballgolf

Hva er fotballgolf? Det er et presisjons-spill, der hver enkelt spiller skal sparke ballen i et hull på færrest mulige spark. Les mer her.

Pop up-museum

Norsk Bergverksmuseum tar med seg museet rundt i Kongsberg. Bli med på pop up-museum i sommer! Les mer her.

Gokart

På Basserudåsen Motorsenter i Kongsberg er det utleie av gokarter. Fart, spenning og masse moro for store og små! Les mer.

Uten mat og drikke …

Kongsberg har et stort og variert utvalg av spisesteder. Les mer her.

Sommer i Kongsberg

Selv om sommeren 2020 blir annerledes, behøver den ikke være lat og kjedelig. Les mer her.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg