Snikpremiere på nye Nissan Micra

Mandag var nykommeren Nissan Micra en snartur innom Autopartner på Moane – men den lanseres ikke før i mars.

«Med et dristig utrykksfullt design utvendig, klasseledende teknologi og fremragende kjøreegenskaper og komfort, skiller den femte generasjonen av Nissan Micra seg ut, og gir deg en oppløftende og sprek opplevelse.» Det skriver Nissan-importøren om sin nykommer, som altså lanseres i mars.

Videre skriver de: – Fra dens sporty linjer og proporsjoner til dens inspirerende interiør. Helt nye Micra handler om ikonisk og uttrykksfull design. Bryt med det tradisjonelle og vis ditt personlige preg med en bil som gjenspeiler personligheten din. Helt nye Micra lar deg velge fra over 100 forskjellige stilkonfigurasjoner. Tilpasset med klasseledende teknologier, en kjøretur i helt nye Micra er en fengende opplevelse, spesielt med den helt nye eksklusive BOSE PERSONAL audio med høyttalere i nakkestøtten.

– Vi har fått låne bilen i noen timer for å vise den fram for våre kunder, nå skal den videre til Notodden, forteller Paul Petter N. Jenssen, daglig leder hos Autopartner.

 

Les alt om Nissan Micra her

Nissan Micra har fått svært god omtale i biltester – noe å glede seg til!

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg