Smaken av BadAss

Lørdag 10. mars, 2018, lanseres et nytt øl i Kongsberg: Snowstock´s Badass – Passionate Pale.

– Målet var å lage et øl som er fruktig, ungdommelig og lettdrikkelig, sier Micke Rydell på Kongsberg Bryggeri.

– Det er laget med humle fra New Zealand, USA og Sør-Afrika pluss en god dose med pasjonsfrukt. Brygget ser ut og smaker nesten som en smoothie – men det er altså øl, smiler Micke, som også forteller at han ble positivt overrasket over eget brygg.

Første «batchen» er på 300 liter, men dersom responsen er god er planen å produsere mer lokalt «Badass-øl».

Det var Snowstock-ildsjel Olav Bjella Stavn som utfordret Kongsberg Bryggeri til å produsere et eget Snowstock-øl. Resultatet ble altså en Norsk Pale Ale på 4,5% som er inspirert av ekstremsport og den legendariske «BadAss» – Big Jump – konkurransen som i år arrangeres for 18. gang i Funkelia, i forbindelse med Snowstock.

Etter arrangementet i Kongsberg Skisenter lørdag, kan du altså smake på «BadAss-ølet» ute i bakgården på Christians Kjeller.

(Konserten starter kl. 22.00 – inngang 150,-)

Lørdag kveld blir det Alpe-stemning og afterparty i bakgården på Christians Kjeller. Sammen med Snowstock inviterer Opsahlgården til østerriksk aften med 10 mann store Oslo Blaaseorkester på scenen – iført läderhosen er bandet klare for og skape «ompaliv» ute i bakgården. Det garanteres høy seidelføring og god stemning når Oslo Blaaseorkester spiller opp til allsang og afterski. Musikalsk sett er det et stort spenn i repertoaret med alt fra tradisjonell tyrolermusikk til kjente norske og utenlandske øl- og drikkeviser – pluss pop- og rockelåter fra 70-tallet til dagens hits.

Sjekk arrangementet!

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg