Visste du at Skrim Bil har tilgang til over 1500 biler rundt omkring i landet?

10 minutter utenfor sentrum av Kongsberg, finner du Skrim Bil.

Bilforretningen, som ble grunnlagt i 1997, har i dag 14 blide og serviceinnstilte medarbeidere som alle brenner for at du som kunde skal ha en god kjøpsopplevelse.

To viktige faktorer for å få til det, er trygghet og profesjonalitet.

Vi opplever at flere og flere ønsker å gjøre et trygt kjøp. Samtidig er det viktig å kunne ha profesjonelle å henvende seg til dersom det skulle oppstå noe uventet med bruktbilen de har kjøpt, forteller Torgeir Gjære, ansvarlig for bruktbil hos Skrim Bil AS, til 3600.no.

Det er nemlig mange viktige fordeler ved å kjøpe bruktbil via en autorisert forhandler.

Når vi tar over en bruktbil fra en kunde og skal selge denne videre, har vi alltid en omfattende prosess bilen skal igjennom, forklarer Gjære.

Bilen får en grundig gjennomgang på Skrim Bils merkeverksted for å avdekke feil og utføre nødvendige reparasjoner. Her blir også bilen taksert for å få en riktig pris.

Før den så legges ut til salg, foretas det en grundig inn- og utvendig klargjøring hos Skrim Bilpleie. Her vil det også være mulig å utføre understellsbehandling, toning av ruter og andre kosmetiske utbedringer.

Med bilen følger en tilstandsrapport og bruktbilgaranti.

Kan skaffe over 1500 brukte biler, til enhver tid.

Skrim Bil har alltid rundt 25-35 biler på lager.

Se hvilke biler de har til salgs her.

Som en del av Automobil-konsernet, har Skrim Bil tilgang til rundt 1500 biler rundt omkring i landet.

Dersom du ikke skulle finne bilen du ønsker hos oss, kan vi hjelpe deg med å finne rette bilen og få den fraktet til Kongsberg, forklarer Torgeir engasjert.

På den måten slipper man jo å kjøre langt unna for å prøvekjøre en bil man kanskje ender opp med å ikke kjøpe.

Kjøper du en bruktbil hos en profesjonell bilforhandler, har du i tillegg 5 års reklamasjonsrett i henhold til norsk kjøpslov, og avtalt garanti hos oss som forhandler.

Det er ikke tvil om at Skrim Bil yter det lille ekstra for at du som kunde skal være trygg, og det er nok derfor mange syntes det er fint å kunne levere sin brukte bil dit og samtidig slippe ansvaret ved å selge den privat.

Ønsker du en hyggelig prat, er det bare å ringe Torgeir på 904 00 300, eller besøke nettsidene deres. 

 

3600.no

Se alle innlegg