Slipp lyset og sommeren inn

Få utsikten med på kjøpet.

Er det én ting som er sikkert, så er det at de fleste av oss her til lands er glade i å være ute om sommeren. Om det så er for å nyte solen med en god bok og et glass med noe godt i eller grille med venner og familie.

Vi er også ganske opptatt av at uteplassen er et sted vi skal trives i, samtidig som den skal utfylle en rekke ulike behov. Underholdning, lek og adspredelse, er noe av det vi søker.

Én løsning mange velger å benytte seg av for å oppgradere terrassen eller verandaen, er gjennom glassrekkverk og er det noen i byen som har god erfaring med å sette opp slike, så er det Glassmester1 Simon Hogstad AS på Kongsberg.

Vi har vel montert en 20–30 slike rekkverk de siste tre årene, forteller Jørgen Hem.

Årsaken er enkel: kunden ønsker glassrekkverk på grunn av den frie utsikten det gir og de glatte, enkle overflatene som ser lekre ut. Samtidig slipper det inn lyd, slik at man får med seg hva som skjer i hagen og så sitter man i ly fra vinden.

På denne måten økes romfølelsen elegant – både inne og ute. 

Her kan man nyte både en vakker utsikt og lange sommerkvelder. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

En kunde som nylig fikk oppgradert verandaen sin på denne måten, bor på Notodden. I denne artikkelen kan dere se hvordan det på en enkel måte løfter hele boligens estetiske uttrykk, samtidig som man får utnyttet den flotte utsikten på best mulig måte.

Jørgen Hem er opptatt av at det de leverer skal være av skikkelig kvalitet. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Et rekkverk som dette på en 10-15 meter tar rundt 15-20 timer, pluss minus, men det er verdt alle pengene du investerer, forklarer Hem.

Ved siden av at det øker boligens verdi en del, vil jeg jo si at det også øker livskvaliteten. Her slapper man virkelig av og nyter det beste både utsikten og hagen kan tilby.

De mange positive tilbakemeldingene vi får fra fornøyde kunder, sier sitt, avslutter han.

Ønsker du å oppgradere uteplassen eller lignende? Ta kontakt med Glassmester1 Simon Hogstad AS. 

 

 

 

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg