Slik feirer vi seriegullet!

For bilSpiten betyr samarbeidet med Kongsberg Miners mye.

 

– Miners har blåst liv i basketballen i byen og fått en sterk posisjon i lokalsamfunnet, innleder Marius Spiten-Nysæter (44), daglig leder av bilforretningen ute på Gomsrud, til 3600.no.

– De er flinke til å ta nytte av den posisjonen de har i samfunnet og gir mye tilbake til Kongsberg, spesielt for barn og unge. Det er en av hovedårsakene til at vi gikk inn og sponset de, forklarer han.

Les også: Når jeg kan dele min lidenskap med andre, er det jo en drømmejobb.

Torsdag 2. mars ble nok et høydepunkt i samarbeidet. Da kjempet nemlig Miners seg frem til klubbens aller første seriegull noensinne.

Med seieren 78-68 på hjemmebane mot Bærum Basket ble Miners seriemestere og Marius, som selv har spilt i eliteserien i innebandy og deltatt i VM, vet hvor mye jobb og innsats som ligger bak en slik prestasjon.

Dette var stort. Både for byen, laget, alle de flinke folka bak og oss, sier 44-åringen og smiler stolt.

For å markere den fantastiske prestasjonen har bilSpiten nå valgt å hylle basketball-laget og jobben de gjør på en helt spesiell måte.

Vi gir gullpriser på alle nye lagerførte biler i mars og som en del av Kongsbergs beste bilopplevelse er også første service inkludert i prisen for de fem første som kjøper bil i mars, avslutter Marius.

Tilbudene finner du her!

bilSpiten er stolt sponsor av Miners og arrangerer blant annet Ford Silvercup, et spektakulært basketarrangement for små og store, lørdag 22. april, 2017.  Klikk her for påmelding!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg