– Jeg føler jeg har skutt gullfuglen

En strålende fornøyd Nina Skarseth Kleven. Foto: Yngvild Kristensen

EnergiMølla har ansatt en ny prosjektleder.

Det er ingen tvil om at det blomstrer rundt musikkhuset EnergiMølla om dagen.

Ikke bare stakk de av med den gjeveste prisen under by:Larm 2017 som Norges beste helårsarrangør, men før sommeren fikk de hele 50.000 kroner av Block Watne slik at de kunne fortsette de populære barnelørdagene.

Onsdag 9. august kunne daglig leder Yngvild Kristensen komme med ennå en gladnyhet på sin facebookside:

Jeg har ansatt stjernen Nina Skarseth Kleven som prosjektleder, skriver hun på blant annet på Facebook.

Skutt gullfuglen

Nyansatte Nina er mer enn strålende fornøyd med sin nye jobb:

Jeg har gått gradene på Mølla. Dette er mitt andre hjem. Jeg startet som frivillig og fortsatte som arrangementansvarlig på deltid mens jeg studerte, innleder hun glad og utdyper:

Jeg føler jeg nå har skutt gullfuglen og jeg er utrolig glad for å få jobbe med det jeg ønsker aller mest og brenner for. Jeg er privilegert som får jobbe med å styrke kulturtilbudet i Kongsberg, forklarer hun og forteller at hun på EnergiMølla blant annet skal jobbe med å ta vare på, sitat «alle de fantastiske frivillige», i tillegg til en del kontorarbeid som søknader og lignende.

Vi i redaksjonen til 3600.no gratulerer både Nina og «Mølla» med ansettelsen!

Sjekk ut nettsidene til Mølla! www.energimolla.no. Her er det duket for mange fine opplevelser utover høsten og vinteren.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg