Skrimsuksess med Real Madrid Fotballakademi 2018

Se 59 bilder fra fotballskolen.

I samarbeid med Real Madrid CF Fundaciôn, Real Madrid CF og Dues
Sportsreiser arrangerte IL Skrim fotball et spennende fotballakademi på Skrim Idrettspark på Kongsberg lørdag 30.juni til mandag 2. juli 2018.

Les også: Arrangerer en av årets råeste fotballskoler

– Vi ønsket å gi den litt eldre ungdommene et godt tilbud, slik vi gjorde for barn gjennom Skrim Fotballskole som ble gjennomført uka før, forteller sportslig leder og ansvarlig for RM akademiet, Morten Henriksen, til 3600.no. 

Med 82 deltagere i aldersgruppen 12 til 19 år, fire trenere fra Real Madrid Football Academy, hjelpetrenere fra IL Skrim Fotball og knallvær så var alle premisser på plass for en utrolig fotballopplevelse.

– Spesielt morsomt var det å se at så mange jenter hadde tatt turen, forteller Morten. 

Etter registrering og innlosjering for langveisfarende overnattingsgjester, var det åpningsseremoni med noen ord fra klubbens ansvarlige for arrangementet, Morten Henriksen, samt noen ord fra ansvarlig fra Real Madrid CF Fundaciôn.

Programmet bestod av to økter med treninger hver dag. Økten før lunsj varte 2,5 timer, mens økten etter lunsj varte to timer, så spillerne fikk kjørt seg i varmen.

Mellom sesjonene var det lunsj og en liten pause slik at spillerne kunne fylle på med en liten is i varmen.

Gjennom hele akademiet forklarte Real Madrid trenerne både spillere og hjelpetrenere hva de ønsker ut av de ulike øvelsene slik at dette var vel så mye faglig påfyll for våre fotballtrenere som for spillerne.

Noen av spillerne kom langveisfra og overnattet i Skrimhallen. De fikk servert frokost og middag satt i stand av frivillige fra klubben. Etter middag ble det beach håndball hvor vi fikk god hjelp av spillere fra håndballgruppa.

Det ble også litt VM fotball kikking i løpet av helgen.

Fotballakademiet ble avsluttet med en liten fotballturnering hvor alle spillerne ble delt i fire lag. Hvert lag bestod av gutter og jenter og spillere i alle aldre.

Da var det på tide at man satt ut i praksis det man hadde lært i løpet av akademiet.

Real Madrid trenerne fulgte godt med og kom med ytterligere tilbakemeldinger i løpet av kampene.

Etter turneringen var det avslutningsseremoni med utdeling av diplomer og Real Madrid pins.

– Selv om vi kunne ha ønsket oss flere deltagere så var det topp stemning gjennom hele akademiet og imponerende innsats i varmen. Tilbakemeldingene har bare vært positive og dette håper vi på å fortsette til neste år, avslutter Morten.  

Her kan du se 59 bilder (ikke i kronologisk rekkefølge) fra akademiet tatt av Jan Friborg: 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg