Det skjer jo alltid noe i Kongsberg…

Denne helga er en av årets villeste når det gjelder arrangementer. Her er det bare å lette på ræva og bli med 🙂

Sjekk hele programmet her.

Fredag kveld kan du få med deg BENDIK på Energimølla (fri aldersgrense), popcoutry-bandet Gunslingers på Gamle Norge eller AC/DC Tribute bandet Dirty Deeds på Privat. Sense feirer åtte år med svett medlemsfest på Magazinet og Kongsberg Miners møter de britiske seriemesterne, Leicester Riders, og det amerikanske reiselaget, USA Select, i treningskamper i Kongsberghallen.

Lørdag blir det en hyllest til ELVIS med Vidar Busk, Paal Flaata og Stephen Ackels og fullt band m/blåsere i Kongsberg Musikkteater, Countrybandet Crashville frå Ørsta spiller på Gamle Norge, mens Knutehytta markerer sitt ettårs-jubileum etter gjenåpningen, med coverbandet The Agency. På Energimølla arrangerer Viseklubben Christian konsert med Lars Martin Myhre m/band støttet opp av lokale blåsere og Kirsti Berg Johansen på vokal, Hvis du ikke tåler live-musikk kan du stikke innom Kåre João Café & Bar og DJ Basmatic.

Lågdalsmuseet. Foto: Bjørn Isaksen
Lågdalsmuseet. Foto: Bjørn Isaksen

Søndag er den store familiedagen. Kongsberg Kulturskole i samarbeid med Norsk Bergverksmuseum inviterer til «Opplevelsesvandring» i området Håvet, Bergerløkkene, Persløkka og Kruttmølledalen.

Etter en skautur møtes alle på Lågdalsmuseet og den store gårds- og håndverksdagen. Her blir det masse å finne på for små og store

Søndagen avsluttes i Kongsberghallen der Skrim-damene møter Levanger i sesongens første hjemmekamp.

Og sist men ikke minst: Krona Kino har milevis med gode opplevelser på film.

Sjekk hele programmet her.

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg