Sjekker hvilepulsen på Kongsberg

Hanna Sundling og Benjamin Holter. Foto: Bjørn Isaksen

Hanna Sundling og Benjamin Holter har fått sommerjobben de ønsket seg. Nå skal 16-åringene sørge for at 3600.no leverer lokale godsaker – også i fellesferien.

Hanna og Benjamin går til daglig på Akademiet Drammen – Sundland, der de studerer medier og kommunikasjon. I sommer er de journalister for Nettmagasinet 3600.no.

– Vi studerer journalistikk og foto fordi det er spennende og interessant, og noe vi har lyst til å jobbe med i framtida.

– Selv om mediebransjen er inne i en stor forandring, tror vi fortsatt det er behov for journalister i framtida – men kanskje på helt andre plattformer enn det de fleste er vant til. Det er veldig mange muligheter.

Hanna og Benjamin har svært frie tøyler som journalister i 3600.no, og de har allerede en lang rekke med ulike saker og temaer de har lyst til å belyse. Godbitene får du servert de neste ukene, så følg med.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg